Webinar: MES på 45 min!

Hva er Webinar: MES på 45 minutter? Et intensivkurs om MES, hvor du også kan se en live demo fra GEs MES-system Plant Applications. Du kan lese mer om kursets talere og agendaen lenger ned på siden. Når? Fredag den 17. november kl. 13.00-13.45  Hvor? Bruk Teams-lenken (ingen forhåndsregistrering nødvendig)  Dette webinaret holdes på engelsk. […]

OPC Router 5.2

OPC Router har lansert en ny versjon hvor du nå kan koble til en PostgreSQL-database. Utforsk flere nyheter nedenfor, eller prøv den nye versjonen av OPC Router direkte.  OPC Router OPC Router er en integrasjonsplattform/middleware som knytter sammen databaser med ulike datakilder, basert på IoT og Industri 4.0. Les mer her PostgreSQL – Kraftig database med åpen […]

ROB-EX Scheduler 7.4: Planlegg direkte i nettleseren

Har du lastet ned den nyeste versjonen av ROB-EX? I ROB-EX Scheduler 7.4 kan du nå planlegge direkte i nettleseren.  ROB-EX-utviklerne forteller: “Dette er noe vi har sett frem til å kunngjøre, og vi har jobbet hardt for å få på plass de siste detaljene i den nye versjonen.  Vårt primære fokus i den nye […]

Intelligence 3.3 tilbyr tilkobling til Snowflake

Å strømme OT-data til skyen er nå enklere enn noensinne Intelligence Hub 3.3 kommuniserer med Snowflake  I den nyeste versjonen av Intelligence Hub – versjon 3.3, er fokuset på tilkobling til skyplattformene AWS IoT SiteWise, Snowflake og SQL-databaser. Oppdateringen tilbyr flere ytelsesforbedringer for bedre skalering og håndtering av prosjekter.  Intelligence Hub versjon 3.3 introduserer standardtilkoblinger […]

Produktoppdatering fra Kepware: Se hva som er nytt i KEPServerEX 6.15

En ny versjon av KEPServerEX er tilgjengelig, nemlig KEPServerEX 6.15! Oppdateringen bringer en rekke forbedringer og rettelser for å styrke sikkerheten og ytelsen til systemet.   Viktige høydepunkter inkluderer utvidede sikkerhetstiltak, bedre håndtering av enhetsoppdagelse, og løsning av spesifikke problemer knyttet til OPC UA-grensesnittet, ThingWorx-integrasjonen og flere andre plug-ins. Videre støtter oppdateringen nye versjoner av tredjepartsverktøy […]

HighByte Intelligence Hub 3.2: Ny UNS-klient og utvidede Data Pipelines-funksjoner

En ny produktoppdatering fra HighByte er tilgjengelig! Intelligence Hub 3.2 kommer med ny UNS-klient og utvidede Data Pipelines-funksjoner.

OPC Router 5: Nytt web-basert brukergrensesnitt

Nyeste versjon av OPC Router er tilgjengelig i nettleseren, og kommer med mange nye funksjoner. Se alt som er nytt i OPC Router 5 her!

Kommer snart: OPC Router 5 – se de nye funksjonene i webinaret 12. september

En ny versjon av OPC Router er rett rundt hjørnet! Bli med på webinar 12. september for å se de mange nye funksjonene i OPC Router 5.

Produktoppdatering fra Kepware: Se hva som er nytt i KEPServerEX 6.14

En ny produktoppdatering fra Kepware er tilgjengelig! Se alle nye funksjoner og ytelsesforbedringer i KEPServerEX 6.14 her.

7 grunner til å oppdatere til iFIX 2023

Har du fortsatt en eldre versjon av Proficy iFIX? I denne artikkelen deler vi 7 grunner til hvorfor du bør oppdatere til iFIX 2023.

HighByte-webinar: Møt dagens krav til datatilgang, styring og skalering med industriell DataOps

Bli med på HighByte-webinar 15. juni for å lære om rollen DataOps spiller for datatilgjengelighet, styring og skalering for industribedrifter.

Produktoppdatering fra AUVESY-MDT: Dette er nytt i octoplant

En ny versjon av octoplant er tilgjengelig, med flere nye funksjoner som tar bruken til neste nivå. Se alt som er nytt i octoplant her.

CONNECT 2023: Hvordan mestre de største utfordringene i automasjon

27. juni inviterer AUVESY-MDT til sitt årlige web-seminar CONNECT. Årets tema er «Maximizing Automation Success». Meld deg på her!

HighByte Intelligence Hub 3.1: Utvidet OT-datatilgang, skalering og styring

En ny oppdatering fra HighByte er tilgjengelig! Intelligence Hub 3.1 kommer med utvidede funksjoner for datatilgang, skalering og styring.

Gartner Magic Quadrant for MES 2023: GE Digital anerkjennes som leder

For andre år på rad anerkjennes GE Digital med tittelen «LEADER» i Gartners «Magic Quadrant for MES», for MES-løsningen Proficy Smart Factory.