HighByte Intelligence Hub 3.1: Utvidet OT-datatilgang, skalering og styring

En ny oppdatering fra HighByte er tilgjengelig! Intelligence Hub 3.1 kommer med utvidede funksjoner for datatilgang, skalering og styring.

Gartner Magic Quadrant for MES 2023: GE Digital anerkjennes som leder

For andre år på rad anerkjennes GE Digital med tittelen «LEADER» i Gartners «Magic Quadrant for MES», for MES-løsningen Proficy Smart Factory. 

Møt oss på Industriuka 2023

Industriuka 2023 nærmer seg, og i år er vi i Novotek på plass som utstiller! Kom innom standen vår for en hyggelig prat.

Se demo: Proficy 2023 Configuration Hub, iFIX & Operations Hub

21. april inviterte vi til demo drop-in med GE Digital. Rakk du ikke å droppe inn på sendingen live? Fortvil ikke, - du kan se demoene her!

OT Insights for IT – webinarserie fra GE Digital

Bli med på webinarserien OT Insights for IT for å innsikt i hvordan du kan redusere kostnader, kompleksitet og cyber security-risiko.

Demo drop-in med GE Digital

Bli med på demo drop-in 21. april kl. 10:00-11:30 for å få en gjennomgang av 2023-versjonene av Configuration Hub, iFIX og Operations Hub!

ReportPlus 5.0 er tilgjengelig!

En ny versjon av rapportverktøyet ReportPlus, utviklet av oss i Novotek, er tilgjengelig! Se alle nye funksjoner i ReportPlus 5.0 her. 

Seminar: Fremtidens produksjon

Bli med oss opp i skyen! Vi inviterer til seminar om fremtidens produksjon med HighByte og Microsoft i Sverige 26. april og Danmark 27. april.

Møt oss på Småkraftdagane!

27.-29. mars finner du oss på Småkraftdagane i Bergen! Kom innom stand 60 for en hyggelig prat om småkraft og digitalisering.

OPC Router Workshop

Test integrasjonsplattformen OPC Router i praksis! Torsdag 20. april inviterer vi til OPC Router Workshop i Oslo.

Se OPC Router-webinaret her!

Torsdag 9. mars inviterte vi til OPC Router webinar. Gikk du glipp av det? Da kan du se det her!

HighByte Intelligence Hub 3.0: Unified Namespace-løsning gjør databehandling og skalering enklere

HighByte Intelligence Hub 3.0 kommer med Unified Namespace-løsning, muliggjør kompleks datapipeline-behandling og forenkler prosjektstyring gjennom tagging. 

Bli med på OPC Router webinar

Torsdag 9. mars inviterer vi til OPC Router-webinar med Thorsten Weiler og Jan Jebens fra Inray! Se agendaen og meld deg på her.

Windows DCOM-oppdatering: Dette innebærer det for deg

Den siste fasen av Windows-sikkerhetsoppdateringen KB500442 trer i kraft 14. mars. Med oppdateringen kan ikke DCOM-herdinger lenger omgås. Les mer om endringene her.

OPC Router-kampanje 2023

Denne våren blir det OPC Router-kampanje! Følg med her for å lære mer om integrasjonsløsningen OPC Router, og meld deg på webinar og workshop.