Produktoppdatering

OPC Router 5: Nytt web-basert brukergrensesnitt

OPC Router 5 produktoppdatering header

En stor produktoppdatering fra Inray lanseres i dag! Den nyeste versjonen av integrasjonsplattformen OPC Router er tilgjengelig direkte i nettleseren, og kommer med mange nye funksjoner som lar deg heve produktiviteten til et nytt nivå. Se alt som er nytt i OPC Router 5 her.

Økt brukervennlighet med
OPC Router 5

Brukervennlighet er et av de viktigste aspektene til OPC Router, og med OPC Router 5 blir det nå enda enklere å opprette og administrere dataoverføringen. Få tilgang til OPC Router sine funksjoner og velkjente brukergrensesnitt via hvilken som helst nettleser, og opprett og administrer dataoverføringen direkte i nettleseren.

«Det nye brukergrensesnittet revolusjonerer arbeidet med OPC Router. Tilkoblinger og dataoverføringer kan nå opprettes, administreres eller overvåkes direkte over nett»

CEO Sören Rose

For å bruke OPC Router via nettleser, installerer du programvaren på samme måte som tidligere, for eksempel på en Windows-server. Deretter åpner du applikasjonen som vanlig, og OPC Router vil starte direkte i nettleseren. Oppdateringen gjør OPC Router plattformuavhengig, med mulighet for tilgang fra mange forskjellige enheter og operativsystemer.

Andre nye funksjoner i det web-baserte brukergrensesnittet

Brukerpålogging

Med OPC Router 5’s web-baserte brukergrensesnitt er det nå mulig å opprette flere brukere, og gi dem ulike roller og rettigheter. Brukerne kan logge seg på OPC Router med brukernavn og passord. Dette gjør det mulig for flere brukere å jobbe i OPC Router samtidig. 

OPC Router 5 User Login

Deling av OPC Router-applikasjoner

Du kan nå sende forskjellige applikasjoner til andre OPC Router-brukere ved å bruke delingsfunksjonen for koblinger i nettleseren. Mottakeren vil umiddelbart se applikasjonen i OPC Router. Du må vurdere rettighetene til andre brukere når du sender koblinger. 

Bruk av OPC Router på Edge-enheter med plattformuavhengighet

Edge devices

Bruk av Edge-enheter blir stadig viktigere i produksjonen. I flere tilfeller erstatter Edge Computing den tradisjonelle Windows-serverstrukturen i ulike applikasjoner. Bruk av en Edge-enhet skaper en direkte IT/OT-kobling rett på maskinen. Dette gjør dataprosesseringen raskere, og gjør det mulig å lagre, analysere og hente maskindata direkte, uten ytterligere overføringer. Edge Computing sørger for raskere tilgjengelighet og bruk av data.

Med produsent- og plattformuavhengig Docker-teknologi kan OPC Router også brukes på en Edge-enhet. 

«Den nye versjonen revolusjonerer Edge Computing med OPC Router og skaper nye muligheter for oppsett og bruk»

CEO Mike Elsen

Installering av OPC Router gjøres fortsatt enten via OPC Router Management, ulike marketplaces eller Portainer. Når OPC Router er installert på Edge-enheten, kan den administreres via brukergrensesnittet, og dataoverføringen kan startes og kontrolleres.

Se OPC Router 5 i bruk

Få en gjennomgang av de nye funksjonene, og se OPC Router 5 i bruk i webinaret nedenfor. Du kan også teste ut OPC Router selv: Test OPC Router demo her.

Vil du vite mer om OPC Router 5? Kontakt oss for en prat!

Flere nyheter