Kritisk sårbarhet i KEPServerEX: Dette må du gjøre

CISA og PTC/Kepware har rapportert om en kritisk sårbarhet i KEPServerEX. Se alle komponenter som er påvirket, og hvordan du kan redusere risikoen her.

Proficy Operations Hub 2022.06

Oppdateringen kommer med forbedret funksjonalitet og konfigurasjonsmuligheter.

KEPServerEX versjon 6.12.325

KEPServerEX versjon 6.12.325 kommer med flere sikkerhetsforbedringer. Vi anbefaler alle våre Kepware-kunder å oppdatere til nyeste versjon. Se alt som er nytt her!

HighByte Intelligence Hub 2.4: Mer data, færre klikk

Ny produktoppdatering fra HighByte er tilgjengelig! Intelligence Hub 2.4 lar brukerne skalere prosjekter enklere og raskere, og kommer med flere nye connectors.

Oppdatering for Windows DCOM Server Security – KB5004442

Ny oppdatering fra Microsoft påvirker DCOM-kommunikasjon. Se hvordan, og hvilke tiltak du bør gjennomføre her.

Ny serie kompakte kontrollere fra Emerson: PACSystems RSTi-EP CPE200

Emerson presenterer PACSystems RSTi-EP CPE200, en ny serie kompakte kontrollere som kombinerer liten størrelse med høy ytelse.

2022 Gartner: GE Digital anerkjennes som ledende leverandør og Proficy Smart Factory får topplassering

GE Digital fikk topplasseringer i 2022 Gartner «Magic Quadrant for Manufacturing Executions Systems» og «Critical Capabilites for MES».

OPC Router 4.27 er tilgjengelig

Se hva som er nytt i OPC Router 4.27! Med UA Cloud Library og OPC UA Pub/Sub-plugin, støtter OPC Router industri 4.0 og IIoT.

Bli med på Connect 2022: En global konferanse for industribedrifter

Bli med på Connect 2022 for å ta del i innsiktene til industriledere fra hele verden, og hør hvordan andre industribedrifter har håndtert sine produksjonsutfordringer. 

Scaling Analytics to Manufacturing

Synes du det er utfordrende å få tilgang til industrielle data som kan brukes for analyse? Delta på webinaret 11. mai for en guide i 7 steg.

Proficy Historian for Cloud: Verdens første cloud-native historian

Markedets kraftigste prosessdatabase er tilgjengelig i skyen! Les mer om Proficy Historian for Cloud her.

AUVESY-MDT lanserer octoplant

AUVESY-MDT har lansert en ny programvare! octoplant kombinerer automatisk backup, versjonskontroll og cyber security for hele produksjonsanlegget.

HighByte Intelligence Hub 2.3 er tilgjengelig

HighByte Intelligence Hub 2.3 kommer med mange nye funksjoner, inkludert forbedret UX, aggregering, ny File Collector, kommunikasjon med sky og mer. Se alt som er nytt her!

Møt oss på SMART industri

Endelig kan vi ses på messe igjen! 23.-25. mai deltar vi på SMART industri på Norges Varemesse - Nova Spektrum. Kom innom for en hyggelig prat, og lær mer om Smart Factory.

Maksimer operasjonell effektivitet med Proficy Plant Applications 2022

2022-versjonen av Proficy Plant Applications er tilgjengelig! Oppnå bedre operasjonell styring, produksjonsytelse og produktkvalitet.