Ny versjon: KEPServerEX 6.13 er tilgjengelig!

KEPServerEX 6.13 kommer med flere nye funksjoner og ytelsesforbedringer, både knyttet til konfigurasjon, plug-ins, klienter og drivere.

Se hva som er nytt i Proficy 2023

Lanseringen av Proficy 2023 er i gang! Her får du oversikten over alt som er nytt i GE Digital’s Proficy produktportefølje.

ROB-EX Scheduler 7.2: Gjør produksjonsplanleggingen enklere

ROB-EX Scheduler 7.2 gjør produksjonsplanleggingen enda enklere med tilgang via nettleser. I tillegg kommer flere ytelsesforbedringer.

Reduser nedetid og øk effektivitet, kvalitet og ytelse med Proficy Plant Applications 2023

GE Digital's ledende MES-programvare er nå tilgjengelig i ny versjon! Se alt som er nytt i Proficy Plant Applications 2023 her.

Kepware Tutorials – Kom i gang med KEPServerEX

KEPServerEX har over 150 industrielle kommunikasjonsprotokoller. Se hvordan du kan standardisere dataene til OPC og logge dem.

Se hva som er nytt i OPC Router 4.28

En ny versjon av OPC Router er tilgjengelig! OPC Router 4.28 kommer med flere nye funksjoner for en vellykket implementering av IoT-løsninger.

Se Kepware-webinarene her

16. november og 8. desember inviterte vi til Kepware-webinar! Gikk du glipp av livesendingene? Se opptak her!

CYBER MONDAY: -40% på KEPServerEX Plug-Ins

Vi kjører Cyber Monday-tilbud med 40% rabatt på KEPServerEX Plug-Ins! Les mer om de ulike Plug-In'ene og bestill og her.

Bli med på Kepware-webinar 8. desember!

Torsdag 8. desember inviterer vi til nytt Kepware-webinar, - denne gang med GE Digital! Se programmet og meld deg på her.

Seminar om digitalisering med Novotek, Kepware og GE Digital

29. november inviterer vi til seminar! Møt oss, Kepware og GE Digital i Oslo for å lære mer om konnektivitet og digitalisering.

Gratis Kepware-kurs

Vil du lære mer om funksjonene til OPC-plattformen KEPServerEX? 24. november inviterer vi til gratis Kepware-kurs i våre lokaler i Larvik.

Bli med på Kepware-webinar!

16. november inviterer vi til Kepware-webinar! Bli med for å lære mer om Kepwares funksjonalitet og høre hvordan våre kunder bruker Kepware.

iFIX og CIMPLICITY 2023: En ny generasjon HMI/SCADA

iFIX og CIMPLICITY 2023 kommer med native HTML5 HMI, støtte for MQTT, sentralisert utviklingsmiljø og felles konfigurasjon på tvers av Proficy-porteføljen.

GE Digital lanserer Proficy 2023

GE Digital lanserer sin årlige oppdatering av produktporteføljen! Proficy 2023 består av ti oppdateringer som slippes fra november til januar.

Kepware-kampanje 2022

Til våre Kepware-kunder: Denne høsten handler det om deg! De neste månedene vil vi invitere til spennende aktiviteter knyttet til Kepware.