Produktoppdatering

7 grunner til å oppdatere til iFIX 2023

Har du fortsatt en eldre versjon av Proficy iFIX? Da er det på tide og oppdatere! I denne artikkelen deler vi 7 grunner til hvorfor du bør oppdatere til iFIX 2023.

7 grunner til å oppdatere til iFIX 2023

Se alt som er nytt i iFIX 2023:
iFIX og CIMPLICITY 2023: En ny generasjon HMI/SCADA

1. Sikkerhet

Hovedårsaken til alle produktoppdateringer er sikkerhet, og iFIX er ikke noe unntak. Med hver oppdatering blir koden screenet for potensielle sårbarheter, og modifisert ved nødvendighet. I tillegg sjekkes kompatibilitet med den nyeste Windows-versjonen. iFIX 2023 støtter de sikreste versjonene av Windows 11 og Windows Server 2022.

2. Ytelse

Med hver produktoppdatering optimaliseres ytelsen til både iFIX-serveren og klienten. I kombinasjon med stadig kraftigere maskinvarespesifikasjoner kan en iFIX SCADA-node nå håndtere enda flere tagger. Dette kan forenkle systemarkitekturen din. 

3. High Performance HMI

De siste årene har det vært stort fokus på å gjøre HMI-grafikken mer effektiv, med enklere prosessbilder for umiddelbar oversikt. iFIX 2023 tar High Performance HMI et steg videre, og kommer med et stort objektbibliotek. Dette gjør det raskt og enkelt å bygge egne prosessbilder. 

4. Redundans

Redundans har blitt kraftig forbedret i iFIX 2023. Ved å utnytte komprimering av datapakker ved synkronisering av prosessdatabasen, er tiden og båndbredden som kreves for dette redusert med en faktor på 30. 

5. Web-basert

Med iFIX 2023 kan du administrere systemets konfigurasjon gjennom Configuration Hub, en web-basert konfigurasjonshub. Med Configuration Hub får du tilgang til innstillingene i iFIX-systemet når og hvor som helst. Selve grafikken er også web-basert med WebSpace og Proficy Operations Hub. 

6. Nye protokoller

iFIX 2023 støtter nye protokoller som standard. Dette inkluderer PLS-er som kommuniserer direkte med OPC UA og sensorer som kommuniserer direkte med MQTT. 

7. Bli «Cloud Ready»

Det er kanskje ikke aktuelt allerede nå, – men det lønner seg å være klar for fremtiden! iFIX 2023 kan allerede kjøres fra Cloud.

Er du klar for å oppdatere til iFIX 2023?

Vi hjelper deg! Kontakt oss for å komme i gang.

Flere nyheter