I løpet av trettifem år har vi i Novotek utviklet løsninger spesielt tilpasset en rekke ulike bransjer. Fra tung industri som metall, – til finkjemi som legemidler. Vi har kompetansen på hva som er viktig for nettopp din bedrift. 

Til disse bransjene har vi levert alt fra komplekse løsninger for styring og overvåking, til grunnleggende tjenester som opplæring og support. Vårt mål er å levere den rette løsningen som oppfyller bransjens behov. Vi har derfor ansatte som er spesialiserte innen våre ulike bransjesegmenter. 

Våre løsninger skal gjøre at du som kunde føler deg trygg på at du har oversikten du trenger over produksjon, fabrikk og/eller anlegg. Se hvilke løsninger vi anbefaler til din bransje nedenfor, og les resultatene eksisterende kunder har oppnådd.

Byggautomasjon

Vi tilbyr Novotek Building Management Solution (BMS), en komplett produktlinje for byggautomasjon og administrasjon. Løsninger er skalerbar og tilpasses dine behov.

Infrastruktur

Vi har levert digitaliseringsløsninger til flere infrastrukturprosjekter. Våre systemer styrer og overvåker tunneler, broer, trafikkoverganger, undergrunnsbaner og jernbane.

Kjemisk og petrokjemisk

Innen kjemi og petrokjemi jobber vi hovedsaklig med digitalisering av produksjonsstyring. Vi har utviklet komplette løsninger som brukes av store virksomheter over hele verden.

Kraft og energi

Vi leverer automasjon-, digitalisering- og informasjonsløsninger for produksjon av elektrisitet, fjernvarme og fjernkjøling via vindkraft, vannkraft og solenergi.

Legemiddel

Legemiddel er en av bransjene vi har jobbet lengst med. Vi leverer CFR21 part 11-sertifiserte løsninger med moduler for sporbarhet, elektronisk signatur, sikkerhet og rapporteringsverktøy.

Metall

Metallbransjen omfatter alle prosesser innen stålverk, jernverk og støping. Novotek-gruppen samarbeider med samtlige land som produserer metall i vårt geografiske område.

Næringsmiddel

Mat- og drikkeproduksjon reguleres av myndighetskrav til matsikkerhet. Vi leverer løsninger som sikrer full oversikt, sporbarhet og rapportering, nøye tilpasset næringsmiddelindustrien.

Papir og masse

Til papir og masse-industrien tilbyr vi digitaliseringsløsninger for driftovervåkning, informasjonssystemer, sanntidsrapportering og prosessforbedringer.

Produksjon

Produksjon inkluderer alle produksjonsprosesser, fra biler til små plast- og elektronikkdeler. Vi tilbyr ulike automasjon- og digitaliseringsløsninger for industriell produksjon.

Vann og avløp

Sammen med våre leverandører har vi utviklet komplette løsninger for vann og avløp i mer enn 35 år. Vi tilbyr HMI/SCADA-systemer spesielt tilpasset vann og avløps-bransjen.