KEPServerEX fra Kepware er industri- og automasjonsbransjens ledende kommunikasjonsplattform. Med KEPServerEX får du en OPC som gir deg én enkelt kilde til industriell automasjonsdata. Plattformen er utviklet og testet i industrielle miljøer for å møte kravene til ytelse, pålitelighet og brukervennlighet.

Med plattformen kan du koble, styre, overvåke og kontrollere enheter og systemer fra ulike leverandører. Alt gjøres gjennom et moderne og brukervennlig grensesnitt. Sikker og pålitelig tilgang til sanntidsdata legger til rette for smartere beslutninger og mer optimalisert drift. 

Løs kommunikasjonsutfordringer med KEPServerEX

KEPServerEX er en fleksibel og skalerbar løsning for tilkobling, håndtering, overvåking og kontroll av et mangfold enheter og systemer. Plattformen kobler sammen ulike enheter som PLS’er og annet automasjonsutstyr med HMI/SCADA-systemer, prosessdatabaser og MES/ERP-systemer. Med dette løses utfordringer knyttet til interoperabilitet, skalerbarhet og sentralisering over hele bedriftens nettverk, og forbedrer og forenkler tilgangen til kritiske produksjonsdata.

KEPServerEX grafikk.

Støtter OPC UA og klassiske OPC-standarder

KEPServerEX utnytter OPC (automatiseringsindustriens standard for interoperabilitet) og IT-sentriske kommunikasjonsprotokoller (for eksempel SNMP, ODBC og webtjenester) for å gi brukerne én enkelt kilde for industriell data. Kommunikasjonen skjer gjennom en robust plattform, som støtter et bredt spekter av systemer og enheter. Både OPC UA og klassiske OPC-standarder støttes. 

Et felles kommunikasjonsknutepunkt

KEPServerEX gir din bedrift et felles kommunikasjonsknutepunkt. Dette effektiviserer bruken av nettverksressurser, og sikrer at ingen automasjonsenheter blir overbelastet. Du får også et felles grensesnitt for implementering av nytt utstyr, tilkoblinger eller datapunkter.

Funksjoner

  • Gir deg én enkelt kilde til industriell data. 
  • Støtter tilkobling til tusenvis av datakilder, og kan sende informasjon til hundrevis av applikasjoner.
  • Støtter både klassisk og ny OPC-teknologi: OPC DA, OPC A&E, OPC HDA og OPC UA.
  • Skalerbar og enhetlig arkitektur: Fra én enhet med én tag, til tusenvis av enheter med millioner av tags. 
  • Felles grensesnitt for implementering av alt nytt utstyr, tilkoblinger og datapunkter.
  • Brukervennlig grensesnitt for enkel installasjon, konfigurasjon, vedlikehold og feilsøking.
  • Utviklet og kontinuerlig kvalitetstestet for industriell bruk. 
  • Gratis demo-versjon tilgjengelig for nedlastning.

En sertifisert og godkjent OPC-plattform

KEPServerEX løser din bedrifts tilkoblingsutfordringer, og gir deg enkel tilgang til sikker og pålitelig sanntidsdata. Dette legger til rette for smartere beslutninger i hele bedriften, fra fabrikkgulv til ledelse.

KEPServerEX er sertifisert og godkjent av OPC Foundation og leverandører av industrielle styresystemer. Plattformen er markedsledende, og benyttes av tusenvis av bedrifter over hele verden. Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere KEPServerEX i din bedrift.

Du kan lese mer om KEPServerEX på Kepware sine nettsider, og laste ned en gratis demo-versjon.

Benytt KEPServerEX med
PLS og styresystemer

Styr maskiner, systemer og prosesser sikkert og pålitelig.

Les mer
Datafangst og rapportering

Få rask og enkel tilgang til data.

Les mer