Dagens industri krever teknologi av høy ytelse som kan takle alle slags produksjonsmiljøer og kraftige applikasjoner. Vi er leverandører av ulike typer industri-PCer fra Emerson. Emersons RXi-portefølje kommer med et bredt utvalg robuste PCer, designet for å fungere effektivt i tøffe industrielle miljøer. COM Express moduler og modulære PCer og skjermer hjelper deg optimalisere prosesser og maskiner. Les mer om Industri-PCer på Emerson sine nettsider her.

Velg mellom industri-pc, industri-skjerm, panel-PC og industrielle web-paneler, – vi i Novotek hjelper deg å finne produktet som passer din produksjonsbedrift. 

Emerson RXi2-BP Industri-PC.

Industri-PC

En industri-PC må kunne levere konstant ytelse mens maskiner med kraftige applikasjoner kjører i høye temperaturer. Emersons IPCer kombinerer høy prosessorkraft med industriell styrke, og er designet for holdbarhet. Dobbel eller firekjerners prosessteknologi, vifteløs design og støtbestandige komponenter forlenger livssyklusen til industri-PCen. 

Emersons industri-PCer leveres med høyytelsedatabehandling for applikasjoner som trenger å laste, behandle og lagre store mengder data, og kan kjøre HMI, Historian og analytiske applikasjoner. Høyhastighets Ethernet-porter gir en kraftig kommunikasjonsfunksjon, mens nye USB 3.0-porter gir rask dataoverføring og forbedret sikkerhet. Enkel integrasjon med andre systemer legger til rette for økt produktivitet.

Industri-skjerm.

Industri-skjerm

Emerson leverer robuste, modulære touch-skjermer, utviklet for bruk i krevende industrielle miljøer. Industri-skjermene kombinerer brukervennlighet for operatører med holdbarhet på industrielt nivå. Skjermene er modulære, og kan kobles sammen uten brytning for å forenkle databehandlingsarkitekturen.

RXi Industrial Display-porteføljen tilbyr 7″ – 24″ industri-skjermer i widescreenformat. 12″ og 15″ er også tilgjengelige med skjerm som er lesbar i sollys. Den modulære funksjonen forbedrer den visuelle ytelsen, mens MST-seriekobling forbedrer arkitekturformatet. Touch-skjermen gir samme brukervennlighet som en smarttelefon, og gjør det lettere for operatører å ta både raskere og smartere beslutninger. 

Industri-skjerm.

Panel-PC

Emersons RXi Panel PC-portefølje inneholder fleksible, ytelsesdrevne databehandlingsenheter med robust datakraft og mer minne, og håndterer et bredt spekter av applikasjoner. Panel-PCen leveres i svært tynt kabinett, tilpasset plassering i anlegg eller fabrikk. Pcene er modulære og kan tilpasses dine behov. 

Panel-PCen er utviklet for å kunne operere raskere og “lean” mens man i stadig større grad er tilkoblet data. Med dual core 1.0GHz prosessor, quad core 1.2GHz prosessor med 4 eller 8 GB DDR3 RAM, og Windows 10 IOT Enterprise LTSB OS installert som standard er panel-PCen klar til å dekke dine programvarebehov.

Industri-skjerm.

Industrielle web-paneler

Emersons industrielle web-paneler gir en kostnadseffektiv måte å vise HTML-baserte websider fra web-baserte applikasjoner, med egenskapene til industrielle paneler. Web-panelene er modulære, og kan sammenkobles uten brytning for bedre visuell klarhet. Panelet leveres med kapasativ touchskjerm som reagerer på berøring selv om personell er iført verneutstyr.

RXi Web Panel-porteføljen tilbyr 7″ – 24″ industri-skjermer i widescreenformat, med SLR-skjerm både innendørs og utendørs. Skjermen er beskyttet mot støv, fuktighet og direkte vannstråler. Web panelet håndterer et bredt spekter av applikasjoner og er utviklet for å håndtere tøffe industrielle miljøer. RXi Web Panel kombinerer brukervennlighet og industriell holdbarhet på et svært høyt nivå.

Les mer om Emersons industri-PCer
RXi2-BP Industrial PC

En svært robust industri-PC, designet for å takle tøffe industrielle miljøer.

Les mer