Webinar

HighByte-webinar: Møt dagens krav til datatilgang, styring og skalering med industriell DataOps

HighByte-webinar

Bli med på HighByte-webinar torsdag 15. juni! Her vil vi få høre John Harrington og Aron Semle diskutere rollen DataOps spiller for å adressere krav til datatilgjengelighet, styring og skalering for industribedrifter. Du som deltager er også velkommen til å delta i diskusjonen. Torey Penrod-Cambra er moderator for sendingen. 

Webinaret vil også inkludere korte demoer av de nye funksjonene i HighByte Intelligence Hub versjon 3.1, samt en live Q&A. Du kan stille dine spørsmål i registreringsskjemaet allerede nå.

Agenda

  • Hvorfor er datatilgjengelighet viktig i industrielle miljøer? Hvordan endres disse kravene?
  • Hvilken praksis for styring og teknologi forbereder industrielle data best for bruk i hele bedriften? 
  • Hva er de største barrierene for å utvikle en skalerbar industriell dataarkitektur? 
  • Hvordan adresserer HighByte Intelligence Hub spesifikt datatilgang, styring og skalering fra et teknisk perspektiv? 

Bli med på HighByte-webinar 15. juni kl. 17:00-17:45

Om foredragsholderne

John Harrington
Co-founder og Chief Product Officer

John Harrington er Chief Product Officer hos HighByte, med en stor interesse for å levere teknologi som forbedrer produktivitet og sikkerhet i produksjons- og industrimiljøer. I løpet av sin 25 år lange karriere har han både levert programvare til og hatt driftsroller i produksjonsbedrifter. Denne erfaringen har gitt han et unikt perspektiv på hvordan leverandører og sluttbrukere begge spiller en integrert rolle i implementering av ny teknologi.

Torey Penrod-Cambra
Co-founder og Chief Communcations Officer

Torey Penrod-Cambra er Chief Communications Officer i HighByte, med nærmere 15 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon. Hun startet karrieren med fokus på bioteknologi, før hun raskt gikk over til industriell programvare. Før hun grunnla HighByte jobbet hun flere år i PTC. Torey brenner for å sikre like STEM-muligheter for kvinner, og er svært engasjert i potensialet til IoT i industrielle miljøer.

Aron Semle
Chief Technology Officer

Aron Semle er Chief Technology Officer i HighByte, med fokus på bedriftens teknologi- og produktstrategi. Hans ansvarsområder inkluderer forskning og produktutvikling. Aron har mer enn 15 års erfaring innen industriell teknologi, og har tidligere jobbet hos Kepware og PTC i roller som programvareingeniør, produktsjef, director of solutions, med mer.

Flere nyheter