VersaMax fra Emerson er en innovativ PLS-serie som kombinerer ytelse, pålitelighet og fleksibilitet. I en kompakt løsning kombineres kraftfulle CPUer med bredt utvalg I/O-moduler som kan kobles til en rekke ulike bus og nettverk. PLSen leverer sikker informasjon mellom sanntidskontrollere for å optimalisere operasjoner, maksimalisere produktiviteten og minimere nedetid.

Emerson leverer et bredt utvalg VersaMax-produkter med modulær og skalerbar arkitektur som kan tilpasses din produksjon. Brukervennlig grensesnitt gjør PLSen rask og enkel å håndtere for operatører. 

En kompakt og allsidig PLS

Maksimal allsidighet er prinsippet bak VersaMax fra Emerson. VersaMax gir presis og kraftig kontroll i et kompakt design. Med skalerbar arkitektur er PLSen utviklet for å kunne håndtere produksjonsutfordringer og raske omstillinger, og kan forbedre maskinens ytelse, tilgjengelighet og lønnsomhet. 

VersaMax Micro PLS

VersaMax Micro

Utviklet for kraft og ytelse i en liten pakke, leverer VersaMax Micro en rekke funksjoner som vanligvis kun finnes i større PLSer. 64 I/O-punkter (utvidbar til 176 I/O-punkter), 128 kb minne for applikasjonsprogrammer, korte syklustider, et robust instruksjonssett, sanntidsklokke, PID-kontroll og stort minne som mangedobler programmeringsalternativene er blant funksjonene. Med sitt kompakte design er PLSen er optimal i driftsmiljøer der panelplassen er begrenset, men det samtidig kreves applikasjoner med høy ytelse, volum og prosessorhastighet.

VersaMax Micro PLS gir skalerbarhet og fleksibilitet for å dekke et bredt spekter av applikasjoner. For applikasjoner som krever flere I/O, kan opptil fire moduler brukes for å utvide serien med kontrollere. Mindre maskiner kan bruke enheten som frittstående kontroller med integrerte I/O-funksjoner. Dette gir deg fleksibilitet til å konfigurere en løsning som passer dine krav.

VersaMax I/O

Som en universal I/O, gir VersaMax deg mulighet til å koble til en rekke vertskontroller, inkludert PLS, DCS og PC-kontrollsystemer. Emerson tilbyr et bredt spekter av analoge, blandede og spesialiserte I/O-moduler. Disse modulene kan kombineres for å lage frittstående I/O-stasjoner med opptil 256 I/O-punkter, samt utvidede systemer med opptil I/O-2048 punkter.

VersaMax er utviklet for optimal brukervennlighet. «Snap together» I/O-bærere gjør at det ikke er nødvendig med verktøy for installasjon eller utvinning av moduler. En praktisk bryter brukes til å stille inn bus-adresser, og reduserer programmeringstiden. I/O kan også adresseres automatisk.

Emerson Machine Edition mockup

Programmering og konfigurasjon

Integrert Machine Edition-programvare, sørger for enkel konfigurasjon. Bland Relay Ladder Diagram og Instruction List-programmering i samme program, utvikle og lagre tilpassede visningtabeller og se PLS og I/O-systemfeiltabeller på forespørsel. Machine Edition er den samme programvaren som alle PACSystems-prosessorer, slik at du kun trenger et enkelt verktøy fra små til store applikasjoner. Brukergrensesnittet kommer med drag-and-drop-redigering og et stort sett av utviklingsverktøy. 

Alle enhetene har en RS-232-port som kan brukes til SNP-Slave, Modubus RTU- eller serielle I/O-kommandoer. Utvalgte enheter har en RS-485-port som legger til SNP-master- og Modbus-masterkommandoer. Micro 20, Micro 40 og Micro 64 har en ekstra port som støtter RS-232, RS-485 eller USB-kommunikasjonsmodul. VersaMax Micro PLSer er enkelt koblet til Ethernet med seriell Ethernet-modul.

Funksjoner

  • En allsidig PLS som kombinerer ytelse, pålitelighet og fleksibilitet, med modulær og skalerbar arkitektur.
  • Bredt utvalg I/O-moduler som kan kobles til en rekke ulike bus og nettverk. 
  • Leverer sikker informasjon mellom sanntidskontrollere. 
  • VersaMax Micro kommer med blant annet 64 I/O-punkter (utvidbar til 176 I/O-punkter), 128 kb minne for applikasjonsprogrammer, korte syklustider, et robust instruksjonssett, sanntidsklokke, PID-kontroll og stort minne.
  • VersaMax I/O gir mulighet til å koble til en rekke vertskontroller, inkludert PLS, DCS og PC-kontrollsystemer.
  • Enkel konfigurasjon med integrert Machine Edition-programvare.
  • Utviklet for brukervennlighet: «Snap together» I/O-bærere og HMI med drag-and-drop-funksjonalitet.

Et stort utvalg VersaMax-produkter fra Emerson

Med VersaMax får du en kompakt alt-i-ett-konstruksjon med maksimal funksjonalitet, som enkelt kan innstalleres i din bedrift. VersaMax var tidligere et produkt fra GE Digital. I dag er PLSene en del av produktporteføljen til Emerson Machine Automation Solution. Se alle VersaMax-produktene hos Emerson her.

Våre konsulenter hjelper deg med å finne de rette produktene for din bedrifts behov.

Benytt VersaMax med
Machine Edition

Et verktøy for å konfigurere PAC-systemer, PLSer og mer.

Les mer
QuickPanel+

Et kraftig, multifunksjonelt touchpanel for kontroll og visualisering.

Les mer