Produktoppdatering

ROB-EX Scheduler 7.4: Planlegg direkte i nettleseren

Har du lastet ned den nyeste versjonen av ROB-EX? I ROB-EX Scheduler 7.4 kan du nå planlegge direkte i nettleseren. 

ROB-EX-utviklerne forteller:

“Dette er noe vi har sett frem til å kunngjøre, og vi har jobbet hardt for å få på plass de siste detaljene i den nye versjonen. 

Vårt primære fokus i den nye versjonen er vår ROB-EX Web Planner, som har gjennomgått enda en stor utvikling. En utvikling vi er utrolig stolte av å kunne presentere, og som vi er sikre på vil tilføre stor verdi for alle brukere.” 

* Web Planner er inkludert i ditt ROB-EX Premium- eller Premium+-abonnement. 

Ønsker du å vite mer om ROB-EX Premium eller Premium+ abonnement? Kontakt oss. 

Hva er ROB-EX Scheduler? 
ROB-EX Scheduler er et verktøy spesialisert for produksjonsplanlegging som, gjennom en Gantt-basert visning, viser kapasiteten i hele produksjonen din og gir deg et overblikk slik at du enkelt kan planlegge og omplanlegge.  

Les om produktet her. 

ROB-EX

De viktigste funksjonene og forbedringene:

  • Rediger masterdata i ROB-EX Web Planner. Med versjon 7.4 kan du håndtere flere av dine daglige oppgaver i Web Planneren, og du kan nå redigere dataene dine direkte. 
  • Nye hurtigtaster i Web Planner for økt brukervennlighet. 
  • Se hvor mange som for øyeblikket bruker ROB-EX. Du kan nå til enhver tid ha en oversikt over hvem som bruker ROB-EX og hvem du skal koordinere med hvis du gjør endringer i planen. 
  • Det er nå enklere og raskere å oppdatere. Vi ønsket å gi våre brukere muligheten til å alltid kjøre den nyeste ROB-EX-versjonen der de siste forbedringene og alternativene er inkludert. Dette er delvis fordi det lar deg alltid bruke den nyeste versjonen, delvis av sikkerhetshensyn. Vi har lagt til skript som installerer og oppdaterer alle ROB-EX-komponenter. Når skriptet er tilpasset og testet, blir det mulig for den lokale IT-avdelingen å installere og oppdatere seg selv enkelt, sikkert og raskt. 
  • Dashboardet gir nå en bedre oversikt. Basert på brukerinndata har vi endret rekkefølgen på hvordan stablede stolpediagrammer vises i Dashboardet, og det er nå enda mer visuelt om de tilgjengelige timene kan møte kapasitetsbehovet for de normale ordrene som ikke har statusen “Reservert”. 
  • Unngå utilsiktet sletting av kalendere. I versjon 7.4 har vi opprettet en funksjon som nekter skrivebordsklienten å slette kalendertypene “Generelt”, “Uke” og “Ferie”. Dette forhindrer utilsiktet sletting av noe med store konsekvenser. 
  • Ny planleggingsregel: Minimer ledetiden. Vi har lagt til en ny funksjon i planleggingsvinduet “Minimer ledetiden.” Med denne funksjonen blir hver ordre avsluttet ved at produksjonsordrens operasjoner blir samlet så mye som mulig tidsmessig – ledetiden minimeres. Det er altså flaskeressursene som hjelper til med å avgjøre når det er fornuftig å starte ordren. 

Ønsker du å vite mer om ROB-EX Scheduler 7.4 eller få tilgang til den nye versjonen?  
Kontakt oss så hjelper vi deg med å komme i gang! Du kan også lese mer og laste ned den nye versjonen direkte på ROB-EX’ hjemmeside.  

Flere nyheter