Et styresystem må fungere sammen med den eksisterende infrastrukturen, og i tillegg kunne skaleres etter bedriftens behov. PACSystems fra Emerson er et komplett PAC-system (Programmable Automatic Controllers), og kommer med et bredt utvalg industrielle automasjon- og kontrolløsninger. Med modulær og skalerbar åpen arkitektur og enkel systemintegrasjon kan PACSystems tilpasses din bedrifts unike behov. 

PACSystems gir presise kontrollmuligheter og bedre tilkobling i alle typer industrielle miljøer. Du får innsikten og kontrollen du trenger for å redusere nedetid og øke produktiviteten. 

Skalerbart styresystem “on the edge”

Overvåke, administrere og justere produksjonen ved hjelp av kraftig edge-teknologi. Emersons PACSystems takler krevende industrielle applikasjoner med kontrolløsninger som er åpne, skalerbare og interoperatible. Denne tilnærmingen optimaliserer systemkontroll, og muliggjør analyse og machine learning «on the edge». Dette gjør at industrielle prosesser kan forbedres, og den generelle ytelsen økes, – uten å ofre kjøretid, sikkerhet eller tilkobling. 

Nærbilde av Emerson PACSystems kontrollere.

Fra små, kompakte applikasjoner, til store, redundante systemer: PACSystems kommer med et bredt utvalg kontrollere og I/O som kombineres med kraftig programvare og et brukervennlig operatørgrensesnitt. Systemet kommuniserer sømløst med enheter og systemer ved hjelp av OPC-UA.

Emerson Machine Edition mockup

Programvare

PACSystems kommer med sikker, integrert kontrollprogramvare. Programmer og konfigurer PACSystems-enheter ved hjelp av innebygde verktøy, åpne standarder og fullt integrert utviklingsmiljø. Bruk versjonskontroll og autentiser kommunikasjonen ved hjelp av et vanlig sett med konfigurasjonsverktøy. Tilgangen til programvaren er sikret med krypterte passord og autorisert tilgang.

Kontrollere

PACSystems leverer bransjeledende, prisvinnende industrielle kontrollere som takler et bredt spekter av applikasjonskrav. Kontrollerne bruker PROFINET for bedre ytelse og produktivitet, og er kompatible med de fleste bransjestandarder. Med 24 til 32 000 I/O-punkter er kontrollerne svært skalerbare. Systemet kommer med redundant og sikkert design. Emerson benytter «secure-by-design» i sine PACSystems kontrollere, inkludert Trusted Platform Module og Secure Boot.

Kontrollere fra Emerson i ulike størrelser.

PACSystems kontrollere er utviklet for å levere maksimal ytelse i tøffe industrielle miljøer, og leveres med vifteløs design, er støt- og vibrasjonssikker og har et beskyttende belegg som en barriere mot forurensning, fuktighet og korrosjon. Kontrollerne tåler temperaturer fra -40 til 70 grader. Du kan velge mellom et bredt utvalg av kontrollere i ulike størrelser.

Emerson industriskjerm

Operatørgrensesnitt

Gi operatører rask og enkel tilgang til data med PACSystems-seriens robuste, industrielle skjermer. Et bredt utvalg modulære HMIer og touchskjermer kombinerer brukervennlighet med den industrielle holdbarheten man har behov for i tøffe miljøer. Modulært design gir enkel skalerbarhet, mens innebygd funksjonalitet for seriekobling gjør tilkoblingen enklere. 

Enheter og I/O

Med PACSystems PROFINET-baserte enheter og I/O-portefølje får du markedets beste tilkobling. Velg en sammensetning av en rekke I/O og andre industrielle enheter for et system som møter dine unike applikasjonskrav. Rett I/O for riktig jobb reduserer komponentkostnader og installasjonstid.

Funksjoner

  • Et komplett PAC-system (Programmable Automatic Controllers) med et bredt utvalg industrielle automasjons- og kontrolløsninger. 
  • Modulær og skalerbar åpen arkitektur og enkel systemintegrasjon for å kunne oppfylle hver bedrifts unike behov.
  • Kraftig egde-teknologi muliggjør analyse og machine learning «on the edge».
  • Fra små, kompakte applikasjoner, til store redundante systemer: Et stort utvalg kontrollere og I/O kombinert med kraftig programvare og et brukervennlig operatørgrensesnitt.
  • Integrert programvare med innebygde verktøy, åpne standarder og fullt integrert utviklingsmiljø.
  • Bredt utvalg av kontrollere med svært høy ytelse, designet for å håndtere tøffe industrielle miljøer. Kompatible med de fleste bransjestandarder.
  • Robuste, industrielle touchskjermer med modulær HMI kombinerer brukervennlighet med industriell holdbarhet.
  • PROFINET-baserte enheter og et stort utvalg I/O gir markedets beste tilkobling.
  • Sømløs kommunikasjon ved hjelp av OPC-UA.

PACSystems for din bedrift

PACSystems er en del av Emerson Machine Automation Solutions, verdensledende aktør av industrielle automasjonssystemer. Se alle produktene i PACSystems-serien på Emerson sine nettsider her. PACSystems kombineres svært godt med andre automasjonsløsninger fra Emerson, blant annet Machine Edition og QuickPanel+

Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere et komplett styresystem i den bedrift.

Benytt PACSystems med
Machine Edition

Et verktøy for å konfigurere PAC-systemer, PLSer og mer.

Les mer
QuickPanel+

Et kraftig, multifunksjonelt touchpanel for kontroll og visualisering.

Les mer