Machine Edition fra Emerson er et komplett utviklingsverktøy for programmering av kontrollere og oppsett av HMI-paneler. Ett enkelt sett med verktøy dekker alle kontrollere, og sikrer at de bruker de samme dataene. Dette gjør at hele automasjonsporteføljen kan programmeres, konfigureres og vedlikeholdes med samme verktøy, – på én enkelt plattform. 

Åpne standarder tillater sømløs integrasjon mellom komponentene, mens forhåndsdefinerte gjenbrukbare moduler gjør det raskere å gjennomføre prosjekter. Programvaren kommer med blant annet drag-and-drop-funksjoner, ActiveX, dynamisk hjelp og felles diagnostisk verktøy for bedre brukervennlighet. Med Machine Edition reduseres programmering- og konfigurasjonstiden betydelig, slik at operatører kan løse produksjonsutfordringer raskere.

Machine Edition kommer med komponenter med ulike funksjoner

Machine Edition leveres med fire ulike komponenter, View, Logic Developer PC, Logic Developer PLS og Motion Developer. Komponentene kommer alle med kraftige funksjoner tilpasset ulike kontrollere, og det mulig å konfigurere PACSystems, VersaMAX, RSTi-EP og QuickPanel-enheter

Emerson Machine Edition mockup

View – HMI/Operatørgrensesnitt

View er et HMI-verktøy spesielt utviklet for å møte behovene til et operatørgrensesnitt på maskinnivå. Komponenten inkluderer et bredt spekter av I/O-drivere mot PLSer, og støtter OPC-servere og klienter. I tillegg tilbys fjernkobling og tynn klient-support for diagnostikk og dataovervåking. View inkluderer support for QuickPanel, QuickPanel View (Windows CE-basert) og Windows NT/2000/XP.

Ved å kombinere Machine Edition View med QuickPanel kan du utnytte HMI-funksjonaliteten med PLS-funksjonalitet i én løsning. Les mer om QuickPanel her.

Logic Developer PC – PC-kontroll

Et PC-basert utviklings- og runtime-system som tilbyr alle fem iEC 1132-språkene (Ladder Diagram, Structured Text, Instruction List, Function Block Diagram og Squential Function Charts), webpublisering av logikk og tilkobling til en lang rekke PLSer og åpne I/O-enheter. Inkluderer support for QuickPanel Control (Windows CE-basert), Windows NT/2000/XP og embedded NT/XP. 

Logic Developer PLS – PLS-programmering

Logic Developer PLS programmerer og konfigurerer alle Emerson Machine Automation Solutions PLSer og PAC-systemer, inkludert VersaMax, 90-30-serien, 90-70-serien og PACSystems RX7i og RX3i. Tilgjengelig i versjonene Nano/Micro, Standard og Professional. 

Motion Developer – Motion-programmering

Programmerer og konfigurerer Emerson Machine Automation Solutions S2K Motion-kontrollere. 

Emerson Machine Edition Operatørgrensesnitt

Funksjoner

  • Et komplett utviklingsverktøy for programmering og oppsett av HMI-paneler.
  • Gir én plattform med felles data for PACSystems, VersaMax, RSTi-EP og QuickPanel-enheter.
  • Sømløs integrering med åpne standarder.
  • Tilgang til forhåndsdefinerte gjenbrukbare moduler.
  • Drag-and-drop-funksjoner, ActiveX, dynamisk hjelp og felles diagnostisk verktøy for bedre brukervennlighet.
  • Leveres med fire ulike komponenter: View, Logic Developer PC, Logic Developer PLS og Motion Developer.
  • View: HMI-verktøy med I/O-drivere mot PLSer og OPC-servere. 
  • Logic Developer PC: Et PC-basert utviklings- og runtime-system. 
  • Logic Developer PLS: programmerer og konfigurerer alle Emerson Machine Automation Solutions PLSer og PAC-systemer. 
  • Motion Developer: Programmerer og konfigurerer Emerson Machine Automation Solutions S2K Motion-kontrollere. 

En del av Emerson Machine Automation Solutions

Machine Edition ble opprinnelig utviklet av GE Intelligent Platforms, og er nå en del av Emerson Machine Automation Solutions. Machine Edition tar produksjonen med på utviklingen av Industry 4.0, og legger til rette for bedre produktivitet og raskere utvikling. Les mer på Emerson sine nettsider her. 

Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere Machine Edition i din bedrift. Les mer om systemene du kan bruke Machine Edition med under. 

Benytt Machine Edition med
PACSystems

Et komplett styresystem for din bedrifts automasjons- og kontrollbehov.

Les mer
VersaMax

En innovativ PLS-serie som kombinerer ytelse, pålitelighet og fleksibilitet.

Les mer
QuickPanel+

Et kraftig, multifunksjonelt touchpanel for kontroll og visualisering.

Les mer