Kommer snart: OPC Router 5 – se de nye funksjonene i webinaret 12. september

En ny versjon av OPC Router er rett rundt hjørnet! Bli med på webinar 12. september for å se de mange nye funksjonene i OPC Router 5.

HighByte-webinar: Møt dagens krav til datatilgang, styring og skalering med industriell DataOps

Bli med på HighByte-webinar 15. juni for å lære om rollen DataOps spiller for datatilgjengelighet, styring og skalering for industribedrifter.

CONNECT 2023: Hvordan mestre de største utfordringene i automasjon

27. juni inviterer AUVESY-MDT til sitt årlige web-seminar CONNECT. Årets tema er «Maximizing Automation Success». Meld deg på her!

Se demo: Proficy 2023 Configuration Hub, iFIX & Operations Hub

21. april inviterte vi til demo drop-in med GE Digital. Rakk du ikke å droppe inn på sendingen live? Fortvil ikke, - du kan se demoene her!

OT Insights for IT – webinarserie fra GE Digital

Bli med på webinarserien OT Insights for IT for å innsikt i hvordan du kan redusere kostnader, kompleksitet og cyber security-risiko.

Demo drop-in med GE Digital

Bli med på demo drop-in 21. april kl. 10:00-11:30 for å få en gjennomgang av 2023-versjonene av Configuration Hub, iFIX og Operations Hub!

Se OPC Router-webinaret her!

Torsdag 9. mars inviterte vi til OPC Router webinar. Gikk du glipp av det? Da kan du se det her!

Bli med på OPC Router webinar

Torsdag 9. mars inviterer vi til OPC Router-webinar med Thorsten Weiler og Jan Jebens fra Inray! Se agendaen og meld deg på her.

Se Kepware-webinarene her

16. november og 8. desember inviterte vi til Kepware-webinar! Gikk du glipp av livesendingene? Se opptak her!

Bli med på Kepware-webinar 8. desember!

Torsdag 8. desember inviterer vi til nytt Kepware-webinar, - denne gang med GE Digital! Se programmet og meld deg på her.

Bli med på Kepware-webinar!

16. november inviterer vi til Kepware-webinar! Bli med for å lære mer om Kepwares funksjonalitet og høre hvordan våre kunder bruker Kepware.

Bli med på Connect 2022: En global konferanse for industribedrifter

Bli med på Connect 2022 for å ta del i innsiktene til industriledere fra hele verden, og hør hvordan andre industribedrifter har håndtert sine produksjonsutfordringer. 

Scaling Analytics to Manufacturing

Synes du det er utfordrende å få tilgang til industrielle data som kan brukes for analyse? Delta på webinaret 11. mai for en guide i 7 steg.

Lær hvordan du kan utnytte dine data bedre

Bli med på vårt webinar, «Data Fit For Purpose Training», for å få en grunnleggende forståelse av hvordan du kan utnytte dine data bedre.

Webinarserie for Proficy Plant Applications

GE Digital inviterer til webinarserie over fem uker. Fra 8. september til 6. oktober vil du få innsikt i hvordan Proficy Plant Applications kan benyttes.