Proficy Efficiency er en komplett OEE-løsning (Overall Equipment Effectiveness) fra GE Digital. Med full oversikt i sanntid og drilldown-analyse kan du raskt identifisere problemer og gjøre endringer som optimaliserer din produksjon. Systemet er installert hos hundrevis av kunder med gode resultater, og er en av markedets ledende OEE-løsninger. 

Mockup Proficy Efficiency

Optimaliser produksjonen med Proficy Efficiency

Med Proficy Efficiency får du automatisk kalkulert OEE for din bedrift, beregnet på registrert produksjonsytelse. Med oversikt over produksjonen i sanntid har du tilgang til status for alle maskiner, linjer eller hele anlegg. Du kan enkelt oppdage produksjonsutfordringer som flaskehalser, nedetid og vrak, og får innsikten og verktøyene du trenger for å øke utstyrseffektiviteten og optimalisere produksjonen. Tilbakemeldinger fra våre kunder viser reduksjon i kostnader, kvalitetsproblemer og vrak, økt produksjonshastighet og høyere fortjeneste. 

Analyse og rapportering

I tillegg til sanntidsverdier for alle KPIer, kommer Proficy Efficency med drilldown-analyse som gir deg mulighet til å analysere historikken. Dette gjør det enkelt å oppdage hovedårsaker til stopp, og kartlegge ordre som har skapt problemer i produksjonen. Løsningen leveres med et sett standardrapporter, samt mulighet til å lage egne dashbord som passer din bedrifts behov.

Skjermbilde Proficy Efficiency: Analyse og rapportering

Brukervennlig operatørgrensesnitt

Med grafisk brukergrensesnitt og navigasjon er Proficy Efficiency svært enkel å bruke. Operatøren kan starte og følge produksjonsordre, angi årsak til stopp eller vrak og få oversikt over OEE i sanntid. KPIer kan tilpasses og farges avhengig av dine mål. Proficy Efficiency er basert på en HTML-5-basert webklient. Operatører har tilgang via PC, mobil og nettbrett.

Skjerbilde Proficy Efficiency: Operatørgrensesnitt

Funksjoner

  • Full oversikt over produksjonen i sanntid. Alle brukere får tilgang til status for utnyttelsesgrad av maskiner, linjer eller hele anlegg.
  • Velg mellom manuell, halvautomatisk eller helautomatisk registrering.
  • Få automatisk kalkulert OEE (Overall Equipment Effectiveness) ved å registrere produksjonsytelsen.
  • Mulighet til å registrere nedetid, vrak og årsakssammenhenger.
  • Interaktive web-rapporter for oversikt og rask identifisering av flaskehalser i produksjonen.
  • Tilgang til historiske data for analyse.
  • Grafisk brukergrensesnitt og navigasjon. 
  • Tilgang fra PC, mobil og nettbrett.
  • En modulbasert del av Proficy Plant Applications. Andre moduler kan integreres etter ønske.
Proficy Plant Applications vises på nettbrett

En modul av Proficy Plant Applications

Proficy Efficiency er en del av GE Digitals MES-system Proficy Plant Applications. OEE-løsningen kan benyttes alene, eller enkelt integreres med kvalitetshåndtering eller andre moduler. Dette gjør Proficy Efficiency til en kraftig og fleksibel OEE-løsning. Les mer om Proficy Efficency på GE Digital sine nettsider.

Novotek har vært leverandør av OEE-løsninger i over 15 år. Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere Proficy Efficiency i din bedrift. 

Nedlastninger
Benytt Proficy Efficiency med
Proficy Plant Applications

En komplett modulbasert MES-løsning.

Les mer