Bli med på Connect 2022: En global konferanse for industribedrifter

Bli med på Connect 2022 for å ta del i innsiktene til industriledere fra hele verden, og hør hvordan andre industribedrifter har håndtert sine produksjonsutfordringer. 

Scaling Analytics to Manufacturing

Synes du det er utfordrende å få tilgang til industrielle data som kan brukes for analyse? Delta på webinaret 11. mai for en guide i 7 steg.

Møt oss på SMART industri

Endelig kan vi ses på messe igjen! 23.-25. mai deltar vi på SMART industri på Norges Varemesse - Nova Spektrum. Kom innom for en hyggelig prat, og lær mer om Smart Factory.

Bli med på kurs i Kepware!

Vi inviterer til 2-dagers kurs i Kepware! Bli med for å lære mer om hvordan du kan benytte OPC-kommunikasjonsplattformen KEPServerEX.

Proficy 2022 produktlansering

GE Digital lanserer ny versjon av Proficy-familien: Proficy 2022! Fra november til januar vil GE Digital slippe 10 nye versjoner av sine kjente Proficy-produkter. 

Lær hvordan du kan utnytte dine data bedre

Bli med på vårt webinar, «Data Fit For Purpose Training», for å få en grunnleggende forståelse av hvordan du kan utnytte dine data bedre.

Novotek deltar på Leeds Digital Festival

Få med deg Novoteks Analytics-seminar på Leeds Digital Festival 21. og 28. september.

Webinarserie for Proficy Plant Applications

GE Digital inviterer til webinarserie over fem uker. Fra 8. september til 6. oktober vil du få innsikt i hvordan Proficy Plant Applications kan benyttes.

Bli med på GE Digital’s Virtual Manufacturing User Group

Få innsikt i de nyeste Proficy-oppdateringene, delta på webinar og Q&A og få med deg introduksjonen av et helt nytt produkt fra GE Digital.