Møt oss på Industriuka 2023

Industriuka 2023 nærmer seg, og i år er vi i Novotek på plass som utstiller! Kom innom standen vår for en hyggelig prat.

Seminar: Fremtidens produksjon

Bli med oss opp i skyen! Vi inviterer til seminar om fremtidens produksjon med HighByte og Microsoft i Sverige 26. april og Danmark 27. april.

Møt oss på Småkraftdagane!

27.-29. mars finner du oss på Småkraftdagane i Bergen! Kom innom stand 60 for en hyggelig prat om småkraft og digitalisering.

OPC Router Workshop

Test integrasjonsplattformen OPC Router i praksis! Torsdag 20. april inviterer vi til OPC Router Workshop i Oslo.

OPC Router-kampanje 2023

Denne våren blir det OPC Router-kampanje! Følg med her for å lære mer om integrasjonsløsningen OPC Router, og meld deg på webinar og workshop.

GE Digital Roadshow 2023

Bli med på GE Digital Roadshow 2023: Neste generasjon automasjon i København 7. mars. Meld deg på her!

Seminar om digitalisering med Novotek, Kepware og GE Digital

29. november inviterer vi til seminar! Møt oss, Kepware og GE Digital i Oslo for å lære mer om konnektivitet og digitalisering.

Gratis Kepware-kurs

Vil du lære mer om funksjonene til OPC-plattformen KEPServerEX? 24. november inviterer vi til gratis Kepware-kurs i våre lokaler i Larvik.

Kepware-kampanje 2022

Til våre Kepware-kunder: Denne høsten handler det om deg! De neste månedene vil vi invitere til spennende aktiviteter knyttet til Kepware.

Scanautomatic Gøteborg

18.-20. oktober arrangeres Scanautomatic i Gøteborg! Ta turen til söta bror, og møt våre svenske Novotek-kollegaer.

Novotek feirer 35 år!

Novotek feirer 35 år! I slutten av september tok vi turen til Malmø for et forsinket 35-års jubileum, med temaet kreativitet og innovasjon.

Møt oss på SMART industri

Endelig kan vi ses på messe igjen! 23.-25. mai deltar vi på SMART industri på Norges Varemesse - Nova Spektrum. Kom innom for en hyggelig prat, og lær mer om Smart Factory.

Bli med på kurs i Kepware!

Vi inviterer til 2-dagers kurs i Kepware! Bli med for å lære mer om hvordan du kan benytte OPC-kommunikasjonsplattformen KEPServerEX.

Novotek deltar på Leeds Digital Festival

Få med deg Novoteks Analytics-seminar på Leeds Digital Festival 21. og 28. september.