Bruker din bedrift ERP-systemer for planlegging? Ofte dekker disse brede løsninger, og mangler viktige funksjoner for planlegging. Du har begrenset oversikt, og lite fleksibilitet ved raske endringer i prosessen. Samme problemer oppstår med regnearksystemer som Excel.

Med et system spesielt utviklet for produksjonsplanlegging får du oversikten og kontrollen du trenger. Resultatet er optimalisert produksjon.

Hvorfor benytte et system for produksjonsplanlegging?

Mange bedrifter opplever produksjonsplanlegging som en utfordring, hvor planleggingssystemet står i veien for å gi kunden servicen som er lovet. Fra et strategisk perspektiv kan produksjonsplanlegging være en viktig faktor for hele virksomheten. Å kunne gi kunden en reell leveringstid, med oppdatering ved eventuelle endringer, er en enorm konkurransefordel i dagens marked. 

Ved hjelp av et system for produksjonsplanlegging har du all informasjon du trenger lett tilgjengelig. Du kan planlegge og gjøre endringer i sanntid, oppdage flaskehalser og forhindre ressursmangel. Resultatet er redusert stans i produksjonen, og bedre overholdelse av leveringstider. I tillegg kan ulike hendelser simuleres og visualiseres, så du vet konsekvensene av endringer i levering, mangel på materialer eller hasteordre, – før det skjer.

Alt gjøres via et grafisk, brukervennlig grensesnitt. Visuelle planer gir bedre forståelse. Du får oversikt over produksjonen, med mulighet til hurtig og fleksibel planlegging. 

Kvinne benytter seg av produksjonsplanlegging på PC.

Oppnå økt effektivitet og fortjeneste

Et godt system for produksjonsplanlegging kan påvirke hele virksomheten. Fra lavere lønnskostnader som følge av redusert overtid, til økt inntjening fra presise leveringstider og hurtig omstillingsevne. I tillegg bruker man mindre tid på planlegging og re-planlegging, samt utnytter maskinkapasiteten optimalt. Resultatet er mer effektiv og optimalisert drift. 

ROB-EX Scheduler er et system spesielt utviklet for produksjonsplanlegging. Løsningen er utviklet av spesialister som kjenner utfordringene man møter i en travel produksjon, hvor hver beslutning kan få store konsekvenser. Les mer om ROB-EX Scheduler på ROB-EX sine nettsider.

Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere et system for produksjonsplanlegging i din bedrift. 

Nedlastninger
Vår produksjonsplanlegger
ROB-EX Scheduler

Et verktøy spesialisert for produksjonsplanlegging.

Les mer