QuickPanel+ er en alt-i-ett løsning for kontroll og visualisering. Touchpanelet kommer med grafisk operatørgrensesnitt, PLS, utganger til andre systemer og mulighet til å samle inn data fra en historian. Med QuickPanel+ får du rask og enkel tilgang til handlingsklare data og innsikter.

QuickPanel+ leveres med et bibliotek av drivere, og kan kobles sammen med kontrollere og sensorer fra ulike leverandører. Dette forenkler integrasjonen av ulike typer utstyr og systemer over hele anlegg og fabrikker. 

Emerson QuickPanel+ Operatørvisning

Multifunksjonell kapasitet med QuickPanel+

QuickPanel+ har funksjonalitet som en PC, med nettlesertilgang, mulig tilkobling til andre servere, innebygd peer-nettverk og FTP- og HTTP-servere. Touchpanelet leverer høy hastighet og god minnekapasitet for best mulig ytelse. Sammen med et alt-i-ett operatørgrensesnitt får man et svært funksjonsrikt touchpanel som kan redusere samlet utstyrsmengde. Objektbasert programmeringsmiljø og “plug-and-play”-interoperabilitet gjør implementering raskt og enkelt.

Skjerm

Skjermen kommer med multitouch-funksjoner, med kapasativ ytelse for å kunne benyttes av operatører iført verneutstyr, samt takle tøffe industrielle miljøer. Samtidig gir den samme brukervennlighet som en smarttelefon. Bred skjerm gir klare bilder og fullstendig prosessvisualisering. Touchpanelet leveres i 6″-15″, så du kan velge størrelsen som passer dine behov.

Programmering og konfigurasjon

QuickPanel+ støtter fem IEC-programmeringsspråk: Relay Ladder, Sequential Function Chart, Structured Text, Instruction List og Function Block Diagram. Operatører kan velge flerspråklig støtte når systemet er online. Konfigurasjon er enkelt – en vanlig database reduserer utviklingstiden ved å fjerne behovet for å angi tagnavn på nytt. I tillegg tilbys et omfattende bibliotek med forhåndskonfigurerte animasjonsobjekter. 

Emerson QuickPanel+ operatørvisning

Funksjoner

  • Alt-i-ett touchpanel for kontroll og visualisering: HMI, PLS, utganger til andre systemer og historian.
  • Funksjonalitet som en PC: Nettlesertilgang, mulig tilkobling til andre servere, innebygd peer-nettverk og FTP- og HTTP-servere.
  • Bibliotek med drivere forenkler integrasjonen med utstyr og systemer over hele anlegg og fabrikker.
  • Objektbasert programmeringsmiljø og “plug-and-play”-interoperabilitet gjør implementering raskt og enkelt.
  • Skjerm i 6″-15″ med multitouch-funksjoner og kapasativ ytelse for bruk i industrielle miljøer.
  • Støtte for fem IEC-programmeringsspråk: Relay Ladder, Sequential Function Chart, Structured Text, Instruction List og Function Block Diagram.
  • Enkel konfigurasjon og bibliotek med forhåndskonfigurerte animasjonsobjekter.
  • Benytter Windows EC7-operativsysten. 

Optimaliser produksjonen med en alt-i-ett løsning

QuickPanel+ er en del av Emerson Machine Automations Solutions. Med touchpanelet får du forenklet utvikling og vedlikehold, bedre produktivitet og høyere kostnadseffektivitet, samtidig som alt-i-ett-løsningen reduserer behovet for ulikt utstyr tilpasset forskjellige formål. 

QuickPanel+ kommer med et bredt utvalg av touchpaneler i ulike størrelser. Se alle produktene hos Emerson her. Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere QuickPanel+ i din bedrift. 

Benytt QuickPanel+ med
PACSystems

Et komplett styresystem for din bedrifts automasjons- og kontrollbehov.

Les mer
VersaMax

En innovativ PLS-serie som kombinerer ytelse, pålitelighet og fleksibilitet.

Les mer
Machine Edition

Et verktøy for å konfigurere PAC-systemer, PLSer og mer.

Les mer