Proficy CSense fra GE Digital anvender AI og Machine Learning til å kombinere data fra ulike industrielle datakilder for analyse. Dette gjør at produksjonsingeniører og prosessteknikere raskt kan identifisere problemer, oppdage årsaker, prediktere fremtidig prestasjon, forbedre kvaliteten og øke produktiviteten. Løsningen tar del i Industrial Internet of Things.

Mockup: GE Digital Proficy CSense på PC og nettbrett.

Få kraftige analyseverktøy med Proficy CSense

Med Proficy CSense kan kontrollsløyfer overvåkes i sanntid. I tillegg får brukeren viktig informasjon gjennom analyse av historisk data. Denne kan brukes til å utvikle, teste, analysere og optimalisere løsninger som reduserer variasjonen i prosessparametere.

Mockup: Proficy CSense Troubleshooter.

Identifisere ytelsesvariasjoner

Troubleshooter henter innsikter fra sensor- og produksjonsdata. Sømløs tilkobling, visualisering og prediktiv analyse gjør det mulig å analysere driftsscenarioer, effekten operasjonelle endringer vil ha på ytelsesmålinger og identifisere ytelsesvariasjoner. 

Utvikle analytiske løsninger og benytt en digital prosesstvilling

Architect gir brukeren en omfattende plattform for å utvikle, integrere, teste og distribuere analytiske løsninger i sanntid. Dette kan forbedre produksjons-gjennomstrømming, avkastning, kvalitet og effektivitet med betydelige marginer. Optimaliserings- og kontrolløsninger har tilkobling til både sanntid og historiske datakilder for prediktiv analyse.

Brukeren kan enkelt opprette digitale prosesstvillinger for å oppnå smartere produksjon. La en digital tvilling overvåke den fysiske produksjonen i sanntid.

Mockup: GE Digital Proficy CSense, Architect og Process Twin

Funksjoner

 • Anvender AI og Machine Learning for å kombinere data fra ulike industrielle datakilder. 
 • Tilgang til både sanntidsdata og historiske data. Innebygd støtte for datakvalitet og enkel validering av data i sanntid.
 • En omfattende plattform for å utvikle, integrere, teste og distribuere analytiske løsninger i sanntid med Proficy CSense Architect: Identifiser problemer, oppdag årsakssammenhenger og predikter fremtidig prestasjon raskt og enkelt. 
 • Feilsøk prosessytelsen med Proficy CSense Troubleshooter. 
 • Lagre maler via Proficy CSense Action Objects Manager.
 • Lag digitale tvillinger for smartere produksjon.
 • Brukervennlig tilgang med «drag-and-drop»-funksjonalitet og grafisk brukergrensesnitt.
 • Pyhton, Matlap og tredjeparts .Net-innhold kan integreres.

Proficy CSense 2023

Tilgjengelig nå!

Med Proficy CSense 2023 kan du optimalisere asset- og prosessytelse, samt bærekraftsinitiativer med Process Digital Twin. Proficy CSense integreres enkelt med andre Proficy-løsninger.

 • 5 i 1 prosessoptimalisering: Analyser, overvåk, forutsi, simuler og optimaliser. Rask time to value, og mulighet til å kjøre lukkede kontrollsløyfer i sanntid.
 • Nye omfattende innstilinger for PID kontrollsløyfe for anlegg- og bedriftsoptimalisering: Auto-tune for optimal ytelse og auto-remember av kontrollerkonfigurasjon for raskere innstilling av lignende kontrollsløyfer.
 • Lag Analytics én gang, og kjør den hvor som helst – on prem eller i din Virtual Private Cloud (AWS eller Azure).
 • Ny og forbedret støtte for Analytics i stor skala på én enkelt server: Fra hundrevis til tusenvis.

Se GE Digital’s webinar on demand for å lære mer om de nye funksjonene. 

Last ned datasheet
CSense
Mockup: GE Digital Proficy CSense Action Object Manager

En brukervennlig Industry 4.0-løsning

Proficy CSense er utviklet for optimal brukervennlighet med «drag-and-drop»-funksjonalitet og grafisk brukergrensesnitt, og reduserer behovet for data scientists og programmere. Brukeren har tilgang til analytiske løsningsmaler uten programmering: Enkle beregninger, klargjort data, sanntidsoptimalisering og avansert prosesskontroll. Med Action Objects Manager kan løsninger lagres som maler og gjenbrukes for enkel distribusjon til lignende prosessenheter.

Proficy CSense har hjulpet bedrifter over hele verden å oppnå økt bedriftsverdi gjennom å forvandle rådata til verdifull informasjon. Løsningen leveres av GE Digital, verdensledende aktør innen systemer tilpasset industriell automasjon og digitalisering. Les mer på GE Digital sine nettsider her.

Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere løsningen i din bedrift. 

Nedlastninger

Vil du vite mer om Proficy CSense?

Kontakt oss