HighByte Intelligence Hub er den første industrielle DataOps-løsningen laget spesielt for OT og automasjonsteam. Løsningen er bygd for å kunne modellere og hente data allerede på fabrikkgulvet, og gjør det mulig for produksjonsbedrifter å koble, modellere og distribuere industriell data på en sikker måte. Dataen kan sendes til både interne og skybaserte systemer, uten å skrive eller oppdatere kode.

HighByte Intelligence Hub infografikk

Med HighByte Intelligence Hub transformeres rådata til kompleks og nyttig informasjon, som deretter kontekstualiseres og deles med applikasjonene som krever det. Resultatet er optimal dataflyt for produksjoner som kjører døgnet rundt.

Bygd for håndtering av industrielle data

HighByte Intelligence Hub er utviklet med utgangspunkt i de unike kvalitetene til industriell data. Programvaren kobler sammen enheter og applikasjoner via åpne standarder og innebygde tilkoblinger. Brukergrensesnittet gjør det mulig å modellere datastrømmer i sanntid, normalisere og standardisere data tilknyttet ulike maskiner og legge til kontekst til datamodeller som mangler beskrivelser. Den industrielle dataen kan kontekstualiseres ved å legge til metadata, standardisere dataattributter og normalisere måleenheter.  

Designet for skalering

Modelleringen av titusenvis av datapunkter fra PLS’er og maskinkontrollere forenkles og akseleres. Gjenbrukbare modeller brukes for å forvandle rådata til kompleks, nyttig informasjon. Dette gjør at kontekstualisert og korrelert informasjon kan leveres effektivt til applikasjonene som krever det. 

Ideell for operasjonsteknologi

Programvaren er designet for OT- og automasjonsteam, og en ideell løsning for produksjonsbedrifter. Plattformen kjører lokalt på Egde, skalerer data fra innebygde servere til databehandlingsplattformen. Kompleks data kan spaltes ved Egde for å forbedre dataens brukbarhet og redusere overføringsvolumet.

Kodefritt brukergrensesnitt

Åpne standarder og innebygde tilkoblinger fjerner behovet for spesialkodede integrasjoner. Konfigurer og administrer enkelt flere tilkoblinger og inputs/outputs helt uten å skrive eller oppdatere kode.

Skjermbilde HighByte Intelligence Hub: Connections.

Connections

Opprett koblinger og send data fra inputs til outputs uten å skrive eller vedlikeholde kode. Connections-systemet til HighByte Intelligence Hub gir deg tilgang til et kildesystem hvor du kan hente data fra blant annet PLSer, kontrollere og SCADA-systemer. Kombiner dataen med ditt ERP-system for kontekst, og lagre dataen i sky. HighByte Intelligence Hub kan hente data via OPC og MQTT, og kan kobles til både REST- og SQL-servere.

Modeling

HighByte Intelligence Hub’s datamodell danner grunnlaget for standardisering og normalisering av data på tvers av et bredt spekter rådata. Datamodellen kommer med ulike attributter som gir deg én standard for maskiner, ressurser, systemer, prosesser, produkter og roller. Dette gjør det mer effektivt å hente og benytte data fra ulike maskiner og utstyr. Dataen kan skaleres, og med opprettede datamodeller kan data fra ulikt utstyr slås sammen.

Skjermbilde HighByte Intelligence Hub: Modeling
Skjermbilde HighByte Intelligence Hub: Flows

Flows

Kontroller flyten av industrielle data til ulike applikasjoner. Noen systemer krever kontinuerlig, konsistent dataflyt, mens andre tilfeller har fordeler av å kun sende data ved spesielle hendelser. Med HighByte Intelligence Hub Flows kontrolleres dataflyten nøyaktig etter din bedrifts behov. Dataflyten kan trigges av tidsintervaller, dataendringer eller hendelser.

Funksjoner

  • Første industrielle DataOps-løsningen utviklet for OT- og automasjonsteam.
  • Edge native: Hent og modeller data på fabrikkgulvet.
  • Kjører på ditt valg av maskinvareplattform, inkludert «single board computers», industrielle brytere, IoT-gateways og industrielle dataservere.
  • Kobler sammen enheter og applikasjoner via åpne standarder og innebygde tilkoblinger.
  • Transformerer, normaliser og standardiserer kompleks rådata til nyttig datainformasjon med kontekst. 
  • Designet for skalering: Forenkler modelleringen av titusenvis av datapunkter og leverer data til applikasjonene som krever det. 
  • Mulighet til å sende data til både interne systemer og skybaserte løsninger. 
  • «Store and forward»-teknologi sikrer mot datatap.
  • Kodefritt brukergrensesnitt.

Vær i fremkant av Industry 4.0 med HighByte Intelligence Hub

HighByte Intelligence Hub er en ny og fremtidsrettet løsning levert av HighByte. Grunnleggerne bak firmaet er de samme bak Kepware, leverandør av den verdensledende OPC-løsningen KEPServerEX. Med årevis erfaring i utvikling av systemer innen industriell produksjon bak seg, er HighByte Intelligence Hub utviklet for å løse utfordringene produksjonsbedrifter vil møte de neste årene. Les mer på HighByte sine nettsider her.

Med DataOps-løsningen HighByte Intelligence Hub får du et verktøy som lar deg være i fremkant av Industry 4.0. Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere løsningen i din bedrift. 

Nedlastninger

Vil du vite mer om HighByte Intelligence Hub?

Kontakt oss