AUVESY

Versiondog fra AUVESY gir optimal versjonskontroll og backup tilpasset industriell automasjon.

Emerson

Emerson leverer styresystemer utviklet for industriell automasjon. Velg mellom et bredt utvalg PAC-systemer, PLSer, I/O, programmeringsverktøy og kraftige industri-PCer.

GE Digital

GE Digital er verdensledende aktør innen systemer tilpasset industriell automasjon og digitalisering. Vi tilbyr et bredt utvalg av løsninger fra Proficy-familien, blant annet datalogging, HMI/SCADA og MES.

HighByte

HighByte er leverandør av den første DataOps-løsningen utviklet for OT-personell. Koble, modeller og distribuer data fra fabrikkgulv til sky med HighByte Intelligence Hub.

Idus

IDUS leverer et komplett vedlikeholdssystem som hjelper deg utføre rett vedlikehold til riktig tid. IDUS passer alle bransjer og industrier.

Inray

Inray er leverandør av kommunikasjonsplattformen OPC Router, en plattform for rask og enkel datautveksling i hele bedriften.

PTC

PTC har den mest komplette Industrial Internet of Things plattformen i verden. De kombinerer ledende IIoT- og AR-plattformer for å drive den digitale transformasjonen.

Kepware

Kepware er verdensledende aktør innen OPC-kommunikasjon. Med OPC-kommunikasjonsplattformen KEPServerEX får du én enkelt kilde til industriell automasjonsdata. 

ROB-EX A/S

ROB-EX leverer ROB-EX Scheduler, programvare for detaljert produksjonsplanlegging.