Dagens applikasjoner krever raskere ytelse og mer pålitelige tilkoblinger. Et styresystem må kunne optimalisere industrielle prosesser sikkert og pålitelig, samtidig som de øker ytelsen av operasjoner selv i tøffe industrielle miljøer. Ved automatisering av produksjonen er det viktig å velge et styresystem som fungerer med den eksisterende infrastrukturen, og som kan skaleres etter bedriftens behov. 

Som autorisert distributør for Emerson Machine Automation Solutions tilbyr vi et bredt utvalg PLS og styresystemer. Velg mellom PAC-systemer, PLSer, I/O og programmeringsverktøy. Emersons styresystemer er kraftige og funksjonsrike, og tilpasses din bedrift. 

Hvordan benytte PLS og styresystemer

Et styresystem, også kalt kontrollsystem, styrer maskiner, systemer og prosesser. Innen industrien benyttes oftest logiske kontrollsystemer som PLS og PAC. Logiske kontrollere responderer på brytere og sensorer, kan starte og stoppe operasjoner og sekvensere mekaniske operasjoner i ulike applikasjoner. Et styresystem hjelper operatører øke produktiviteten og redusere nedetid. 

VersaMax Micro PLS

PLS

PLSen (Programmable Logic Controller) ble utviklet på 1960-tallet som en forbedret versjon av relay-baserte systemer, basert på ladder-programmering. I dag er PLS en selvfølgelig del av systemer for kontroll og styring, med et bredere spekter av funksjoner. PLSer leveres i robuste, små pakker, utviklet for å håndtere tøffe industrielle miljøer, og muliggjør kommunikasjon med andre PLSer, eksterne I/O og HMI. 

PACSystems kontroller

PAC

PAC (Programmable Automation Controller) kom på markedet på starten av 2000-tallet. Et PAC-system gjør det mulig å gi mer komplekse instruksjoner til automasjonsutstyr med funksjoner tilsvarende PC-baserte-kontrollere. De kraftige funksjonene kommer i en liten, robust pakke, lignende en PLS. PAC-systemer er godt egnet for mer komplekse automasjonsløsninger som håndterer avansert prosesskontroll og visualisering.

Forskjellene mellom PLS og PAC er ikke definerte, men et PAC-system kan ses som en krysning mellom en PC og en PLS. Med stadig utvikling er både PLS og PAC blitt betydelig mer avanserte siden de først kom på markedet, og forskjellene mellom dem er ikke lenger like mange. PLSer med høy ytelse kommer med mange av de samme funksjonene som et PAC-system. 

Få kraftige og skalerbare styresystemer fra Emerson

Emersons programmerbare automasjonskontrollsystemer tilbyr en enkel skalerbar løsning for å levere trygg og sikker kommunikasjons mellom sanntidskontrollere. Resultatet er optimaliserte operasjoner, maksimal produktivitet og mindre nedetid.

Emersons unike serie med kombinerte styrings- og visualiseringsløsninger integrerer QuickPanel+ berøringsskjermer for grafikk med PLS-funksjonalitet, og har en innebygd webserver for distribusjon av informasjon og betjening via internett. 

Vi tilbyr hele spekteret fra kompakte mikro-PLSer til banebrytende, programmerbare automasjonskontrollere (PAC) – et omfattende utvalg med løsninger for å oppfylle akkurat dine behov. Våre konsulenter hjelper deg med å finne løsningen som passer din bedrift. 

Våre PLS og styresystemer
PACSystems

Et komplett styresystem for din bedrifts automasjons- og kontrollbehov.

Les mer
VersaMax

En innovativ PLS-serie som kombinerer ytelse, pålitelighet og fleksibilitet.

Les mer
Machine Edition

Et verktøy for å konfigurere PAC-systemer, PLSer og mer.

Les mer
QuickPanel+

Et kraftig, multifunksjonelt touchpanel for kontroll og visualisering.

Les mer
Industri-PC (IPC)

Robuste industri-PCer med høy ytelse, utviklet for produksjonsmiljøer.

Les mer