Sikkerhet, fleksibilitet og brukervennlighet. Dette er avgjørende egenskaper som produksjonsbedrifter trenger i sine batchstyringsapplikasjoner. Proficy Batch Execution fra GE Digital er et kraftig og funksjonsrikt SCADA-system for batchautomasjon. Løsningen er fleksibel og brukervennlig, og gir operatører mulighet til effektiv distribusjon, uavhengig av utstyr og maskiner.

Funksjoner inkluderer datainnsamling, robust batchhåndtering, klar prosessvisualisering og kraftige kontrollfunksjoner for styring. Dette gir en komplett batchløsning for næringsmiddel, forbruksvarer, biovitenskap og kjemiske næringer.

Sikre batchproduksjonen med Proficy Batch Execution

Benytt deg av enkle og kraftige resepter. Du kan utvikle, planlegge og gjennomføre ulike resepter med sekvensvariasjoner uten å endre PLS-kode. I tillegg gir programvareløsningen deg tilgang til en effektiv plattform for batchutvikling, hvor du enkelt kan modellere utstyr og maskiner: Legg til utstyrsbaner, utstyrsprioritet og status, og styr gjenbrukbare komponenter fra resepter. 

Du kan oppnå fordeler som økt produktkvalitet, færre vrak, reduserte kostnader, raskere produksjon, færre menneskelige feil og mer konsistent drift. Løsningen er spesielt tilrettelagt for å imøtekomme myndighetskrav, og støttes av CRF Part 11.

Proficy Batch Execution operatørgrensesnitt.

Funksjonelt operatørgrensesnitt

Batchvisualisering kan integreres i HMI/SCADA-skjermer. Dette gir et operatørgrensesnitt hvor du kan se prosedyrer i et sekvensielt funksjonsdiagram (SFC), tabell eller hendelsesjournal. Arbeidsinstruksjon gir operatøren trinnvis batchutførelse. I tillegg tillater Campaign Manager automatisk planlegging av batcher.

Enkel integrasjon og tilgang

Koble sømløst med dine eksisterende HMI/SCADA og MES/ERP-systemer for en enda kraftigere løsning for innsamling og håndtering av data. Med grafisk brukergrensesnitt og navigasjon er løsningen svært enkel å bruke. Du har tilgang fra PC, mobil og nettbrett. 

Proficy Batch Executions åpne løsninger.

Visualisering med REST API’er

Proficy Batch Execution kan integreres med REST API’er. Integrer med Proficy Operations Hub for visualisering. Få reseptstyring, batchutføring og elektroniske arbeidsinstruksjoner i et moderne brukergrensesnitt og oppnå raskere operatørrespons. 

Funksjoner

  • Mulighet for å utvikle, planlegge og eksekvere ulike resepter uten å modifisere PLS-kode.
  • Mulighet til å modellere og styre utstyr: Legg til utstyrsbaner, utstyrsprioritet og status, samt opprette og administrere gjenbrukbare resepter. 
  • Basert på S88-modellen. 
  • Tilrettelagt for å imøtekomme myndighetskrav. Støttes av 21 CFR Part 11. 
  • Sømløs integrering med HMI/SCADA, MES/ERP og PLS. 
  • Fleksible klientalternativer. 
  • Kan kobles til REST API’er. 
  • Visualisering med Proficy Operations Hub.
  • Grafisk brukergrensesnitt og navigasjon. 
  • Tilgang fra PC, mobil og nettbrett.

En batchspesifikk HMI/SCADA-løsning fra Proficy-familien

Proficy Batch Execution er spesielt utviklet for bedrifter som produserer i batcher, som næringsmiddel og andre forbruksvarer.

Løsningen leveres av GE Digital, verdensledende aktør innen systemer tilpasset industriell automasjon og digitalisering. Les mer om Proficy Batch Execution.

Novotek har vært leverandør av HMI/SCADA-løsninger i mer enn 35 år. Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere Proficy Batch Execution i din bedrift.

Benytt Proficy Batch Execution med
Proficy Operations Hub

Få bedre visualisering av data med Proficy Operations Hub.

Les mer

Vil du vite mer?

Kontakt oss