Industrial Data Provider er en løsning som samler inn og behandler industridata, og deretter sender informasjonen videre til bruk i verktøy for Business Intelligence, Big Data og Data Mining. Med løsningen får du en innovativ, rask og enkel måte å gjøre data tilgjengelig: Hele veien fra sensor, og frem til ditt verktøy. 

Skjermer viser Industrial Data Provider

Utnytt alle dine data med Industrial Data Provider

Mange bedrifter har gode verktøy for Business Intelligence, Big Data og Data Mining. Utfordringen er å få industridata inn i disse verktøyene. Ved hjelp av drivere i automatiseringslaget har Industrial Data Provider over tusen måter å hente inn data på. Data blir deretter behandlet, før de leveres videre til ditt verktøy.

Datainnsamling

Data samles inn ved hjelp av OPC-kommunikasjonsplattformen KEPServerEX fra Kepware. KEPServerEX kan kobles til tusenvis av enheter, – fra enkle strømmålere til komplekse produksjonssystemer. Systemet har et høyt sikkerhetsnivå, og er beskyttet mot datatap ved bruk av «store and forward»-teknologi.

Lagring

Med Industrial Data Provider kan millioner av tags lagres i løpet av sekunder, samtidig som data hentes ut. Dataen lagres i databasen Proficy Historian fra GE Digital, som sikrer innsamling og lagring på en rask, trygg og sikker måte. Løsningen er svært skalerbar, og passer bedrifter i alle størrelser. For senere bruk kan data hentes ut fra databasen. 

Behandling og distribusjon av data

Data må behandles før den er klar til bruk. Med Industrial Data Provider kan enheter standardiseres, summeres og sammenlignes. Problemer med ikke-normerte og dårlige data løses. For enkel distribusjon leveres løsningen med et standard SQL-grensesnitt, slik at alle med grunnleggende SQL-kunnskap enkelt kan hente ut dataene. 

Novotek Industrial Data Provider grafikk

Når data er samlet inn og behandlet, kan den brukes i dine Business Intelligence-, Big Data- og Data Mining-verktøy. Du får tilgang til viktig industriell informasjon om din produksjon, og kan utnytte dataene for mer optimal og effektiv drift. Informasjonen kan også sendes videre og lagres i ditt ERP-system, slik at du har tilgang til produksjonsdata på ett sted. Brukervennlig grensesnitt gjør at ERP-konsulenter kan gjøre dette selv. 

Funksjoner

  • Samle inn og behandle data for bruk i verktøy for Business Intelligence, Big Data og Data Mining. 
  • Data samles inn ved hjelp av OPC-kommunikasjonsplattformen KEPServerEX fra Kepware.
  • Løsningen er utviklet i samarbeid med GE Digital, og lagrer data i databasen Proficy Historian
  • Data behandles og klargjøres for videre bruk.
  • Alle data leveres i standard SQL-grensesnitt. 
  • Data kan sendes videre til ditt ERP-system.
  • Brukervennlig grensesnitt.

Ta del i Industry 4.0

Novotek samarbeider med verdensledende aktører innen industriell automasjon og digitalisering i utviklingen av IIoT. Samle, behandle og distribuere viktige produksjonsdata: Med Industrial Data Provider kan din bedrift ta del i Industri 4.0.

Industrial Data Provider er et produkt utviklet av Novotek. Våre konsulenter hjelper deg med å finne rett måte å implementere løsningen i din bedrift.

Benytt Industrial Data Provider med
KEPServerEX

Industrial Data Provider samler inn data ved hjelp av KEPServerEX.

Les mer
Proficy Historian

Data fra Industrial Data Provider lagres i prosessdatabasen Proficy Historian.

Les mer