OPC Router 5.2

OPC Router har lansert en ny versjon hvor du nå kan koble til en PostgreSQL-database. Utforsk flere nyheter nedenfor, eller prøv den nye versjonen av OPC Router direkte.  OPC Router OPC Router er en integrasjonsplattform/middleware som knytter sammen databaser med ulike datakilder, basert på IoT og Industri 4.0. Les mer her PostgreSQL – Kraftig database med åpen […]

ROB-EX Scheduler 7.4: Planlegg direkte i nettleseren

Har du lastet ned den nyeste versjonen av ROB-EX? I ROB-EX Scheduler 7.4 kan du nå planlegge direkte i nettleseren.  ROB-EX-utviklerne forteller: “Dette er noe vi har sett frem til å kunngjøre, og vi har jobbet hardt for å få på plass de siste detaljene i den nye versjonen.  Vårt primære fokus i den nye […]

Intelligence 3.3 tilbyr tilkobling til Snowflake

Å strømme OT-data til skyen er nå enklere enn noensinne Intelligence Hub 3.3 kommuniserer med Snowflake  I den nyeste versjonen av Intelligence Hub – versjon 3.3, er fokuset på tilkobling til skyplattformene AWS IoT SiteWise, Snowflake og SQL-databaser. Oppdateringen tilbyr flere ytelsesforbedringer for bedre skalering og håndtering av prosjekter.  Intelligence Hub versjon 3.3 introduserer standardtilkoblinger […]

Produktoppdatering fra Kepware: Se hva som er nytt i KEPServerEX 6.15

En ny versjon av KEPServerEX er tilgjengelig, nemlig KEPServerEX 6.15! Oppdateringen bringer en rekke forbedringer og rettelser for å styrke sikkerheten og ytelsen til systemet.   Viktige høydepunkter inkluderer utvidede sikkerhetstiltak, bedre håndtering av enhetsoppdagelse, og løsning av spesifikke problemer knyttet til OPC UA-grensesnittet, ThingWorx-integrasjonen og flere andre plug-ins. Videre støtter oppdateringen nye versjoner av tredjepartsverktøy […]

HighByte Intelligence Hub 3.2: Ny UNS-klient og utvidede Data Pipelines-funksjoner

En ny produktoppdatering fra HighByte er tilgjengelig! Intelligence Hub 3.2 kommer med ny UNS-klient og utvidede Data Pipelines-funksjoner.

OPC Router 5: Nytt web-basert brukergrensesnitt

Nyeste versjon av OPC Router er tilgjengelig i nettleseren, og kommer med mange nye funksjoner. Se alt som er nytt i OPC Router 5 her!

Produktoppdatering fra Kepware: Se hva som er nytt i KEPServerEX 6.14

En ny produktoppdatering fra Kepware er tilgjengelig! Se alle nye funksjoner og ytelsesforbedringer i KEPServerEX 6.14 her.

7 grunner til å oppdatere til iFIX 2023

Har du fortsatt en eldre versjon av Proficy iFIX? I denne artikkelen deler vi 7 grunner til hvorfor du bør oppdatere til iFIX 2023.

Produktoppdatering fra AUVESY-MDT: Dette er nytt i octoplant

En ny versjon av octoplant er tilgjengelig, med flere nye funksjoner som tar bruken til neste nivå. Se alt som er nytt i octoplant her.

HighByte Intelligence Hub 3.1: Utvidet OT-datatilgang, skalering og styring

En ny oppdatering fra HighByte er tilgjengelig! Intelligence Hub 3.1 kommer med utvidede funksjoner for datatilgang, skalering og styring.

ReportPlus 5.0 er tilgjengelig!

En ny versjon av rapportverktøyet ReportPlus, utviklet av oss i Novotek, er tilgjengelig! Se alle nye funksjoner i ReportPlus 5.0 her. 

HighByte Intelligence Hub 3.0: Unified Namespace-løsning gjør databehandling og skalering enklere

HighByte Intelligence Hub 3.0 kommer med Unified Namespace-løsning, muliggjør kompleks datapipeline-behandling og forenkler prosjektstyring gjennom tagging. 

Ny versjon: KEPServerEX 6.13 er tilgjengelig!

KEPServerEX 6.13 kommer med flere nye funksjoner og ytelsesforbedringer, både knyttet til konfigurasjon, plug-ins, klienter og drivere.

Se hva som er nytt i Proficy 2023

Lanseringen av Proficy 2023 er i gang! Her får du oversikten over alt som er nytt i GE Digital’s Proficy produktportefølje.

ROB-EX Scheduler 7.2: Gjør produksjonsplanleggingen enklere

ROB-EX Scheduler 7.2 gjør produksjonsplanleggingen enda enklere med tilgang via nettleser. I tillegg kommer flere ytelsesforbedringer.