OPC Router 5: Nytt web-basert brukergrensesnitt

Nyeste versjon av OPC Router er tilgjengelig i nettleseren, og kommer med mange nye funksjoner. Se alt som er nytt i OPC Router 5 her!

Produktoppdatering fra Kepware: Se hva som er nytt i KEPServerEX 6.14

En ny produktoppdatering fra Kepware er tilgjengelig! Se alle nye funksjoner og ytelsesforbedringer i KEPServerEX 6.14 her.

7 grunner til å oppdatere til iFIX 2023

Har du fortsatt en eldre versjon av Proficy iFIX? I denne artikkelen deler vi 7 grunner til hvorfor du bør oppdatere til iFIX 2023.

Produktoppdatering fra AUVESY-MDT: Dette er nytt i octoplant

En ny versjon av octoplant er tilgjengelig, med flere nye funksjoner som tar bruken til neste nivå. Se alt som er nytt i octoplant her.

HighByte Intelligence Hub 3.1: Utvidet OT-datatilgang, skalering og styring

En ny oppdatering fra HighByte er tilgjengelig! Intelligence Hub 3.1 kommer med utvidede funksjoner for datatilgang, skalering og styring.

ReportPlus 5.0 er tilgjengelig!

En ny versjon av rapportverktøyet ReportPlus, utviklet av oss i Novotek, er tilgjengelig! Se alle nye funksjoner i ReportPlus 5.0 her. 

HighByte Intelligence Hub 3.0: Unified Namespace-løsning gjør databehandling og skalering enklere

HighByte Intelligence Hub 3.0 kommer med Unified Namespace-løsning, muliggjør kompleks datapipeline-behandling og forenkler prosjektstyring gjennom tagging. 

Ny versjon: KEPServerEX 6.13 er tilgjengelig!

KEPServerEX 6.13 kommer med flere nye funksjoner og ytelsesforbedringer, både knyttet til konfigurasjon, plug-ins, klienter og drivere.

Se hva som er nytt i Proficy 2023

Lanseringen av Proficy 2023 er i gang! Her får du oversikten over alt som er nytt i GE Digital’s Proficy produktportefølje.

ROB-EX Scheduler 7.2: Gjør produksjonsplanleggingen enklere

ROB-EX Scheduler 7.2 gjør produksjonsplanleggingen enda enklere med tilgang via nettleser. I tillegg kommer flere ytelsesforbedringer.

Reduser nedetid og øk effektivitet, kvalitet og ytelse med Proficy Plant Applications 2023

GE Digital's ledende MES-programvare er nå tilgjengelig i ny versjon! Se alt som er nytt i Proficy Plant Applications 2023 her.

Se hva som er nytt i OPC Router 4.28

En ny versjon av OPC Router er tilgjengelig! OPC Router 4.28 kommer med flere nye funksjoner for en vellykket implementering av IoT-løsninger.

iFIX og CIMPLICITY 2023: En ny generasjon HMI/SCADA

iFIX og CIMPLICITY 2023 kommer med native HTML5 HMI, støtte for MQTT, sentralisert utviklingsmiljø og felles konfigurasjon på tvers av Proficy-porteføljen.

GE Digital lanserer Proficy 2023

GE Digital lanserer sin årlige oppdatering av produktporteføljen! Proficy 2023 består av ti oppdateringer som slippes fra november til januar.

Industriell data møter IT-infrastruktur i HighByte Intelligence Hub 2.5

Med HighByte Intelligence Hub 2.5 blir distribusjon og administrasjon av OT-integrasjoner og datamodeller betydelig enklere, takket være utvidet tilkobling til Microsoft Azure-tjenester.