Idus er et komplett og fleksibelt vedlikeholdssystem. Med verktøy som hjelper deg utføre riktig vedlikehold til rett tid, kan du oppnå mer optimal, tidsbesparende og kostnadseffektiv drift. Systemet er utviklet for daglig bruk, og passer bedrifter i alle størrelser og bransjer. Med nærmere 30 års erfaring, og mer enn 2000 fornøyde kunder, er systemet ledende på markedet.

Idus vises på ulike enheter

Få oversikt og kontroll over vedlikeholdet

Idus kommer med et bredt spekter av funksjoner for håndtering av vedlikeholdsarbeidet. Bli varslet ved feil og avvik, opprett arbeidsordre, kontroller den daglige driften i rundelister og lagre all informasjon i dokumentarkivet. Systemet er fleksibelt, og tilpasses brukerens måte å arbeide på. Velg hvilke funksjoner du trenger for å gjennomføre vedlikeholdsarbeidet, og tilpass grensesnitt, tilgang og varslinger etter dine behov. Du velger selv om du ønsker å gjøre korrigerende, forebyggende, periodisk eller tilstandsbasert vedlikehold.

Grafisk navigasjon med Idus

Brukervennlig grensesnitt med grafisk navigasjon 

Med Idus kan du enkelt navigere deg gjennom anlegget ved hjelp av bilder, foto, kart, illustrasjoner og knapper. Klikk deg frem til riktig komponent på få sekunder, og få frem all informasjon du trenger på ett og samme sted. Her har du også tilgang til funksjoner som å melde inn feil, lage planer og sjekke reservedeler.

Med grafisk navigasjon slipper du å huske koder eller å bla deg gjennom store mappesystemer. Dette gjør det enkelt å finne frem i systemet for både nye og erfarne brukere.

Ta med Idus ut i felt og anlegg

Med Idus App blir det enda enklere å holde oversikten over vedlikeholdsarbeidet og jobbe mer effektivt ute i felt. Opprett aktiviteter, meld inn avvik, få oversikt over utstyret og ferdigstill arbeidsordre på mobil eller nettbrett. Utstyr som er merket med QR- eller strekkode kan skannes med appen.

Idus App er kompatibel med iOS og Android, og kan benyttes både online og offline.

Idus app

Funksjoner

Idus sine ulike funksjoner

Se Idus i bruk

VA-anlegget Vakin bruker Idus for å styre og forbedre vedlikeholdsaktivitetene. Bli med vedlikeholdssjef Walter Jonasson i anlegget, og se Idus i bruk i videoen nedenfor. Under viser Fredrik Bottenmark, systemingeniør i Uddevalla Energi, hvordan de har benyttet Idus i sitt anlegg. Ved siden kan du se en demonstrasjon av vedlikeholdssystemets grafiske grensesnitt.

Kontakt vår salgssjef Petter Bjerkeli på salg@novotek.no eller 33 16 58 00.

Integrasjon

Driftsdata som driftstimer, antall start/stopp etc. fra driftskontrollsystem kan benyttes for å trigge et mer tilstandsbasert vedlikehold. Data kan hentes fra alle driftskontrollsystemer, men Idus er spesielt tett integrert med Proficy iFIX fra GE Digital. Idus kan også integreres mot de fleste ERP-systemer.

I gang på noen få dager!

Idus kan installeres på egen lokal server, eller på en server hos deres IT-partner. Det tar normalt kun noen få dager å komme i gang. Våre dyktige konsulenter hjelper dere med både installasjon og opplæring!

Nedlastninger

Vil du vite mer om Idus?

Kontakt oss