Insight

GE Digital: Fordeler med Smart Factory

I denne artikkelen deler produktsjef i GE Digital, Joe Gerstl, de økonomiske, tekniske og operative fordelene med Proficy Smart Factory. 

Tre fordeler med Smart Factory

Økonomiske fordeler

Med flere produksjonsanlegg er det viktig å kunne rulle ut MES-systemer raskt og enkelt, til lavest mulig kostnad. GE Digital Proficy Smart Manufacturing programvarer hjelper bedrifter med nettopp dette! Når den første fabrikken er oppe og går, gir Proficy Smart Factory enkle verktøy for å eksportere konfigurasjonsdata som deretter importeres til neste fabrikk. 

For bransjer som næringsmiddel og forbruksvarer kommer Proficy Smart Factory med ulike maler. Det lar bedrifter komme i gang med å samle inn data og få innsikten de trenger på bare noen dager, noe som gir mulighet til å levere til rett tid, innenfor budsjett. 

Tekniske fordeler

Ettersom IT- og OT-teknologi utvikles kontinuerlig, leter produsenter stadig etter nye måter å bli mer effektive på. Flere og flere produsenter henvender seg mot skyløsninger for å redusere kostnadene ved å administrere dyr maskinvare og programvare. Men det er ikke alltid lett å ta dette steget. 

Proficy Smart Factory kan kjøres lokalt, i et datasenter, i en Virtual Private Cloud (VPC) og også som Software as a Service (SaaS) over internett. Uansett hvilken vei du går, lokalt, i skyen eller en hybrid av de to, har du mange fordeler med at Proficy Smart Factory er klargjort for skyen. Det er kostnadseffektivt, skalerbart, gir høy tilgjengelighet og programvaren kan oppdateres i sanntid. Det betyr færre stopp i produksjonen. 

Operative fordeler

Operatører er mer teknologikyndige i dag, og forventer at verktøyene de bruker på jobb skal se og føles likt som å surfe på nettbrett eller telefon på fritiden. GE Digital’s Proficy Smart Factory oppfyller dette med en moderne og intuitiv brukeropplevelse (UX) designet for operatørenes behov. For å gjøre operatørens jobb enklere, tilpasser Smart Factory visningene, slik at operatøren kan fokusere på oppgavene sine. 

Proficy Smart Factory er bygget for å kjøre på nettbrett, og bruker enhetens kamera til å lese strekkoder og ta bilder/videoer direkte inn i systemet. Det fungerer også utmerket på stasjonær PC.  

Vil du vite mer om Smart Factory?

Joe Gerstl, produktsjef, GE Digital

Joe Gerstl

Produktsjef, GE Digital

Flere insights