Insight

Er dine produksjons PC’er tøffe nok for jobben?

Industrielle miljøer krever robust teknologi med høy ytelse. Håndterer dine produksjons-PC’er jobben godt nok?

Fabrikk

Støv, fukt, vibrasjon, slag og temperatur er faktorer som påvirker levetiden til standard produksjons-PC’er i industrielle miljøer. Utfordringene gir ofte vanlige PC’er levetid på under et år, med hyppige reparasjoner og nødvendig bytte av reservedeler. 

Tapt produksjon er tapt for alltid

Kostnaden av et PC-havari med nedfølgende nedetid kan bli stor. Selv om du er forberedt på havariet og har reservedeler tilgjengelig, må noen gjøre jobben. Supportteamet er nødt til å prioritere stansen, og kritisk vedlikehold blir satt på vent. På toppen kommer konsekvenser som gebyrer for forsinkede leveranser. 

Til sammen kan de skjulte kostnadene av uplanlagt nedetid bli langt større enn forventet. 

Industrielle produksjons-PC’er designet for jobben

En industri-PC håndterer miljøer med forhold standard-PC’er ikke klarer, og er ikke utsatt for å bli utdatert eller erstattet i løpet av bare 6-12 måneder. Hvis du velger en IPC designet for jobben, vil du være sikret tilgang de neste 5-10 årene. Dette er spesielt kritisk i regulerte industrier som næringsmiddel og farmasi. 

Emerson har et bredt utvalg industri-PC’er, spesielt utviklet for takle tøffe, industrielle miljøer. IPC’ene er bygd med patentert varmehåndteringsdesign for 100% ytelse i hele temperaturområdet, og er støt og vibrasjonssikre. 

Produksjons-PC'er IPC fra Emerson

Temperaturhåndtering
CPU’en er programmert til å roe ned ved høyere temperaturer, og hindrer at temperaturgrensen nås. Dette sørger for at IPC’en aldri vil yte dårligere. Denne styringen er rettet mot elementer som ikke typisk er inkludert i termisk styring, som SSD, fordi tøffe industrielle miljøer fører til at selv disse elementene har temperaturgrenser. 100% ytelse leveres i temperaturer fra -40 til 70 grader.

Robust design
Emersons industri-PC’er har ingen intern kabling, og minimalt med koblinger. Prosessor og minne er loddet fast for å forsikre at de virker uforstyrret av vibrasjon og støt. Flere displayer kan kobles sammen fra én enkelt displayport, og glassdisplayet er robust nok selv for operatører som liker å bruke skrujern som stylus-penn. 

For regulerte industrier betyr det modulære designet at kun den oppgraderte delen av utstyret trenger å re-sertifiseres.

Med disse kraftige og robuste industri-PC’ene på markedet trenger du ikke lenger risikere feil og havarier. Så spør deg selv: «Er dine produksjons-PC’er tøffe nok for jobben?»

Flere insights