Kepware-kampanje 2022

Til våre Kepware-kunder: Denne høsten handler det om deg! De neste månedene vil vi invitere til spennende aktiviteter knyttet til Kepware.

Scanautomatic Gøteborg

18.-20. oktober arrangeres Scanautomatic i Gøteborg! Ta turen til söta bror, og møt våre svenske Novotek-kollegaer.

Industriell data møter IT-infrastruktur i HighByte Intelligence Hub 2.5

Med HighByte Intelligence Hub 2.5 blir distribusjon og administrasjon av OT-integrasjoner og datamodeller betydelig enklere, takket være utvidet tilkobling til Microsoft Azure-tjenester.

Novotek feirer 35 år!

Novotek feirer 35 år! I slutten av september tok vi turen til Malmø for et forsinket 35-års jubileum, med temaet kreativitet og innovasjon.

Novotek er kåret til årets partner av Kepware

Novotek er kåret til årets partner av Kepware! Vi er både stolte og takknemlige over tittelen som årets partner, og vil fortsette å gjøre vårt beste for å hjelpe kundene våre med digitaliseringen.

Kritisk sårbarhet i KEPServerEX: Dette må du gjøre

CISA og PTC/Kepware har rapportert om en kritisk sårbarhet i KEPServerEX. Se alle komponenter som er påvirket, og hvordan du kan redusere risikoen her.

Proficy Operations Hub 2022.06

Oppdateringen kommer med forbedret funksjonalitet og konfigurasjonsmuligheter.

KEPServerEX versjon 6.12.325

KEPServerEX versjon 6.12.325 kommer med flere sikkerhetsforbedringer. Vi anbefaler alle våre Kepware-kunder å oppdatere til nyeste versjon. Se alt som er nytt her!

HighByte Intelligence Hub 2.4: Mer data, færre klikk

Ny produktoppdatering fra HighByte er tilgjengelig! Intelligence Hub 2.4 lar brukerne skalere prosjekter enklere og raskere, og kommer med flere nye connectors.

Oppdatering for Windows DCOM Server Security – KB5004442

Ny oppdatering fra Microsoft påvirker DCOM-kommunikasjon. Se hvordan, og hvilke tiltak du bør gjennomføre her.

Ny serie kompakte kontrollere fra Emerson: PACSystems RSTi-EP CPE200

Emerson presenterer PACSystems RSTi-EP CPE200, en ny serie kompakte kontrollere som kombinerer liten størrelse med høy ytelse.

2022 Gartner: GE Digital anerkjennes som ledende leverandør og Proficy Smart Factory får topplassering

GE Digital fikk topplasseringer i 2022 Gartner «Magic Quadrant for Manufacturing Executions Systems» og «Critical Capabilites for MES».

OPC Router 4.27 er tilgjengelig

Se hva som er nytt i OPC Router 4.27! Med UA Cloud Library og OPC UA Pub/Sub-plugin, støtter OPC Router industri 4.0 og IIoT.

Bli med på Connect 2022: En global konferanse for industribedrifter

Bli med på Connect 2022 for å ta del i innsiktene til industriledere fra hele verden, og hør hvordan andre industribedrifter har håndtert sine produksjonsutfordringer. 

Scaling Analytics to Manufacturing

Synes du det er utfordrende å få tilgang til industrielle data som kan brukes for analyse? Delta på webinaret 11. mai for en guide i 7 steg.