Produktoppdatering

Se hva som er nytt i OPC Router 4.28

OPC Router 4.28

En ny versjon av OPC Router er tilgjengelig! OPC Router 4.28 kommer med flere nye funksjoner for en vellykket implementering av IoT-løsninger som hjelper deg mot Industri 4.0. 

Om OPC Router
OPC Router er en integrasjonsplattform/middleware som kobler sammen databaser og ulike datakilder, basert på IoT og Industri 4.0. Les mer om OPC Router på produktsidene våre

Dette er nytt i OPC Router 4.28

Sparkplug Specification utviklet for bransjen

Sparkplug er optimalisert for bruk i industrielle applikasjoner, og beskriver hvordan enheter on edge eller MQTT-aktiverte enheter kan kommunisere via en MQTT Broker. Med Sparkplug får du et definert skjema med payload, og den krever lite planlegging og sørger for rask distribusjon i industriell produksjon.

Sparkplug Plug-in er nå tilgjengelig i OPC Router 4.28! OPC Router sender og mottar meldinger som en MQTT-klient via Sparkplug Plug-in. Objektene kobles til det grafiske brukergrensesnittet via «drag and drop». I tillegg kan MQTT payloads som brukes i industriell produksjon, blas gjennom og velges fra en liste. 

Partnerskap med HiveMQ

MQTT Brokers er utviklet av HiveMQ, og sikrer effektiv, rask og pålitelig dataoverføring. HiveMQ er basert på åpne IoT-standarder og gir tilgang til en rekke MQTT-klienter.

Brokeren i MQTT-nettverket mottar og deler melding og informasjon med de tilsvarende MQTT-klientene. Med HiveMQ er det nå enda enklere å bygge et digitalt systemlandskap, og implementere digitalisering i produksjonen din. 

Tilgang til WAGO IoT Cloud – med WAGO Cloud Profile

Med nyeste versjon av OPC Router kan du opprette forbindelse til WAGO Cloud for å samle inn og analysere data fra ulike maskiner og enheter. MQTT muliggjør WAGO Cloud Profile-konfigurasjon og tilkobling til skymiljøet. WAGO Cloud gir direkte tilgang til data fra WAGO-enheter. 

Gjør data tilgjengelig over hele verden med Oracle Cloud

Oracle Cloud er en skytjeneste, utviklet for å kjøre applikasjoner raskt, sikkert og kostnadseffektivt i skyen. Tidligere versjoner av OPC Router kunne koble til Oracle-databasen. Med OPC Router 4.28 blir det også mulig å koble Oracle Cloud direkte via Oracle Plug-in. Data kan dermed sendes og mottas fra skyen. 

MQTT5 er tilgjengelig

Med OPC Router 4.28 er nå tilkobling mot MQTT5 mulig. Versjonen kan enkelt velges i «drop down»-menyen til MQTT-plug-in’en, og deretter kommuniseres i MQTT-nettverket med MQTT5.

Edge Computing med offline applikasjon

Lisensiering av OPC Router 4.28 er mulig via TPM-modulen. Denne modulen beskytter enheten mot uautorisert tilgang, – og bekrefter nå identiteten til OPC Router lisensen. Denne innovasjonen åpner muligheten for at OPC Router kan betjenes offline i Docker Container. Internettilkobling er ikke lenger nødvendig i forbindelse med TPM-lisensiering.

Utvidelse i Email Plug-in

Microsoft endret e-post-autentisering i begynnelsen av oktober. Kunder med OPC Router som bruker Email Trigger vil få nytte av denne endringen takket være sikrere autentisering. 

Vil du vite mer? Kontakt oss eller les pressemeldingen fra OPC Router her.

Flere nyheter