Produktoppdatering

Reduser nedetid og øk effektivitet, kvalitet og ytelse med Proficy Plant Applications 2023

Proficy Plant Applications 2023 er nå tilgjengelig!

Proficy Plant Applications 2023

Proficy Plant Applications er GE Digital’s bransjeledende MES-løsning, med støtte for både prosessproduksjon, stykkproduksjon og blandet produksjon. Dette gjør Plant Applications til en bedriftsomfattende MES-løsning som brukes i tusenvis av produksjonsanlegg i ulike bransjer over hele verden. Programvaren er tilgjengelig både lokalt og i sky, og er en del av GE Digital’s Smart Factory-konsept. 

2023-versjonen kommer med flere nye funksjoner og forbedringer:

Oversikt over nye funksjoner

  • Programvareoppdateringer via web-klient: Unngå nedetid ved systemvedlikehold.
  • Nytt «out-of-the-box» HTML5-basert web-brukergrensesnitt, med lavere systemminnekrav. No-code/low-code gjør det enklere å konfigurere dashbord.
  • Utvidet støtte for stykkproduksjon: Forbedringer av «non-conformation management», stykkliste (BOM) og produktvariabler.

Les mer om de nye funksjonene lenger ned i artikkelen.


Gartner 2022: GE Digital anerkjent som leder

Proficy Plant Applications kåret til ledende MES-løsning i 2022

I mai fikk GE Digital tittelen som leder i «Gartner 2022 Magic Qudrant for MES» for Plant Applications. I oktober fikk de igjen ledertittelen, denne gang i «ABI Research’s Manufactufacturing Execution Systems Competitive Ranking».


Dette er nytt i Proficy Plant Applications 2023

Proficy Plant Applications 2023 kommer med nytt «out-of-the-box»-brukergrensesnitt, med no-code/low-code utviklingsmiljø. Dette gjør det enklere å konfigurere dashbord som kan tilpasses brukerens behov. Med moderne HTML5-basert webteknologi får du beslutningsstøtten du trenger til å ta de rette valgene og øke effektivitet og kvalitet.

For å redusere nedetid kommer Proficy Plant Applications 2023 med mulighet for web-baserte programvareoppdateringer. Det betyr at systemet ikke trenger å stanses ved oppdateringer, og systemvedlikehold blir både enklere og raskere, uten innvirkning på produksjonen. Med støtte for både lokal og skybasert distribusjon, er Proficy Plant Applications 2023 både fleksibel og skalerbar.

I tillegg kommer Proficy Plant Applications 2023 med utvidet støtte for stykkproduksjon, inkludert forbedringer av «non-conformation management», stykkliste (BOM) og produktvariabler. Med én enkelt løsning som fungerer på tvers av alle slags produksjonsprosesser, kan du redusere kostnader, systemvedlikehold og opplæring. I tillegg blir distribusjon og systemvedlikehold enklere og raskere.

Utviklet med fokus på produksjonsbedrifters behov

I en pressemelding publisert av GE Digital, forteller Richard Kenedi, General Manager for GE Digital’s Manufacturing and Digital Plant business, om resultatene Proficy Plant Applications har hjulpet produksjonsbedrifter å oppnå:

«Tittelen som ledende innen MES er et resultat av innovasjon basert på erfaring og tilbakemeldinger fra våre kunder. Vår MES-programvare har blant annet hjulpet et papirselskap spare 4 millioner dollar på ett år – inkludert 1,25 millioner dollar ved å gjenbruke avfall. En bilprodusent reduserte inspeksjonskostnadene med 40%, og en drikkevareprodusent reduserte nedetid på tappelinjen med 39%. Dette er resultater vårt MES-system har levert over hele verden, og bidrar til å forbedre ytelse og konkurranseevne».

Med Proficy Plant Applications 2023 er fokuset på raskere time-to-solution, bedre brukeropplevelse og sømløs funksjonalitet på tvers av ulike produksjonsprosesser.

Vil du vite mer om Proficy Plant Applications 2023? Se de nye funksjonene i praksis i GE Digital’s Proficy 2023 webinarserie, eller kontakt oss.

Flere nyheter