CYBER MONDAY: -40% på KEPServerEX Plug-Ins

Vi kjører Cyber Monday-tilbud med 40% rabatt på KEPServerEX Plug-Ins! Les mer om de ulike Plug-In'ene og bestill og her.

Bli med på Kepware-webinar 8. desember!

Torsdag 8. desember inviterer vi til nytt Kepware-webinar, - denne gang med GE Digital! Se programmet og meld deg på her.

Seminar om digitalisering med Novotek, Kepware og GE Digital

29. november inviterer vi til seminar! Møt oss, Kepware og GE Digital i Oslo for å lære mer om konnektivitet og digitalisering.

Gratis Kepware-kurs

Vil du lære mer om funksjonene til OPC-plattformen KEPServerEX? 24. november inviterer vi til gratis Kepware-kurs i våre lokaler i Larvik.

Bli med på Kepware-webinar!

16. november inviterer vi til Kepware-webinar! Bli med for å lære mer om Kepwares funksjonalitet og høre hvordan våre kunder bruker Kepware.

iFIX og CIMPLICITY 2023: En ny generasjon HMI/SCADA

iFIX og CIMPLICITY 2023 kommer med native HTML5 HMI, støtte for MQTT, sentralisert utviklingsmiljø og felles konfigurasjon på tvers av Proficy-porteføljen.

GE Digital lanserer Proficy 2023

GE Digital lanserer sin årlige oppdatering av produktporteføljen! Proficy 2023 består av ti oppdateringer som slippes fra november til januar.

Kepware-kampanje 2022

Til våre Kepware-kunder: Denne høsten handler det om deg! De neste månedene vil vi invitere til spennende aktiviteter knyttet til Kepware.

Scanautomatic Gøteborg

18.-20. oktober arrangeres Scanautomatic i Gøteborg! Ta turen til söta bror, og møt våre svenske Novotek-kollegaer.

Industriell data møter IT-infrastruktur i HighByte Intelligence Hub 2.5

Med HighByte Intelligence Hub 2.5 blir distribusjon og administrasjon av OT-integrasjoner og datamodeller betydelig enklere, takket være utvidet tilkobling til Microsoft Azure-tjenester.

Novotek feirer 35 år!

Novotek feirer 35 år! I slutten av september tok vi turen til Malmø for et forsinket 35-års jubileum, med temaet kreativitet og innovasjon.

Novotek er kåret til årets partner av Kepware

Novotek er kåret til årets partner av Kepware! Vi er både stolte og takknemlige over tittelen som årets partner, og vil fortsette å gjøre vårt beste for å hjelpe kundene våre med digitaliseringen.

Kritisk sårbarhet i KEPServerEX: Dette må du gjøre

CISA og PTC/Kepware har rapportert om en kritisk sårbarhet i KEPServerEX. Se alle komponenter som er påvirket, og hvordan du kan redusere risikoen her.

Proficy Operations Hub 2022.06

Oppdateringen kommer med forbedret funksjonalitet og konfigurasjonsmuligheter.

KEPServerEX versjon 6.12.325

KEPServerEX versjon 6.12.325 kommer med flere sikkerhetsforbedringer. Vi anbefaler alle våre Kepware-kunder å oppdatere til nyeste versjon. Se alt som er nytt her!