Demo drop-in med GE Digital

Bli med på demo drop-in 21. april kl. 10:00-11:30 for å få en gjennomgang av 2023-versjonene av Configuration Hub, iFIX og Operations Hub!

ReportPlus 5.0 er tilgjengelig!

En ny versjon av rapportverktøyet ReportPlus, utviklet av oss i Novotek, er tilgjengelig! Se alle nye funksjoner i ReportPlus 5.0 her. 

Seminar: Fremtidens produksjon

Bli med oss opp i skyen! Vi inviterer til seminar om fremtidens produksjon med HighByte og Microsoft i Sverige 26. april og Danmark 27. april.

Møt oss på Småkraftdagane!

27.-29. mars finner du oss på Småkraftdagane i Bergen! Kom innom stand 60 for en hyggelig prat om småkraft og digitalisering.

OPC Router Workshop

Test integrasjonsplattformen OPC Router i praksis! Torsdag 20. april inviterer vi til OPC Router Workshop i Oslo.

Se OPC Router-webinaret her!

Torsdag 9. mars inviterte vi til OPC Router webinar. Gikk du glipp av det? Da kan du se det her!

HighByte Intelligence Hub 3.0: Unified Namespace-løsning gjør databehandling og skalering enklere

HighByte Intelligence Hub 3.0 kommer med Unified Namespace-løsning, muliggjør kompleks datapipeline-behandling og forenkler prosjektstyring gjennom tagging. 

Bli med på OPC Router webinar

Torsdag 9. mars inviterer vi til OPC Router-webinar med Thorsten Weiler og Jan Jebens fra Inray! Se agendaen og meld deg på her.

Windows DCOM-oppdatering: Dette innebærer det for deg

Den siste fasen av Windows-sikkerhetsoppdateringen KB500442 trer i kraft 14. mars. Med oppdateringen kan ikke DCOM-herdinger lenger omgås. Les mer om endringene her.

OPC Router-kampanje 2023

Denne våren blir det OPC Router-kampanje! Følg med her for å lære mer om integrasjonsløsningen OPC Router, og meld deg på webinar og workshop.

GE Digital Roadshow 2023

Bli med på GE Digital Roadshow 2023: Neste generasjon automasjon i København 7. mars. Meld deg på her!

Ny versjon: KEPServerEX 6.13 er tilgjengelig!

KEPServerEX 6.13 kommer med flere nye funksjoner og ytelsesforbedringer, både knyttet til konfigurasjon, plug-ins, klienter og drivere.

Se hva som er nytt i Proficy 2023

Lanseringen av Proficy 2023 er i gang! Her får du oversikten over alt som er nytt i GE Digital’s Proficy produktportefølje.

ROB-EX Scheduler 7.2: Gjør produksjonsplanleggingen enklere

ROB-EX Scheduler 7.2 gjør produksjonsplanleggingen enda enklere med tilgang via nettleser. I tillegg kommer flere ytelsesforbedringer.

Reduser nedetid og øk effektivitet, kvalitet og ytelse med Proficy Plant Applications 2023

GE Digital's ledende MES-programvare er nå tilgjengelig i ny versjon! Se alt som er nytt i Proficy Plant Applications 2023 her.