Webinar

Lær hvordan du kan utnytte dine data bedre

Data Fit For Purpose training

Bli med på vårt webinar, «Data Fit For Purpose Training», for å få en grunnleggende forståelse av hvordan du kan utnytte dine data bedre, og unngå digitalt avfall i skyen. 

Digitalisering innebærer å kunne levere OT-data til IT-systemer på en effektiv måte, gjerne ved hjelp av én enkelt kilde. Vi ser i dag et større behov for enkel datautveksling mellom OT- og IT-systemer enn noen gang tidligere.

Mange opplever å ha mer enn nok data, – utfordringen er å forstå hvordan du skal lese og behandle dem. Benytter du målrettede data, eller sender du unødvendig data til skyen? Hvorfor må data være så komplisert? 

Data Fit For Purpose training - Digital waste in the cloud

Start med å spørre deg selv

Spørsmål om data: •	Bruker du samme språk gjennom hele datasyklusen? •	Er dataen levert skalerbar, i riktig format og med riktig kontekst? •	Blir dataene styrt av de rette personene, med bruk av riktig verktøy?

Uansett om du jobber med OT, og har behov for å forstå formålet bak spørsmålet når du sender prosess- og produksjonsdata …

… eller om du er i IT og trenger å vite hva du skal spørre om for å oppnå optimaliserte resultater.

Bli med på 60 minutter webinar med
Data Fit For Purpose training! 

Bring OT- og IT-verdenen sammen, start digitaliseringen av produksjon og prosesser, og trekk ut sann verdi fra dataene dine.

Vi vil snakke om
Punkter med webinarets emner
Dato og tid
22. oktober 2021
Kl. 10:00-11:00
Flere nyheter