Nyhet

Velkommen til våre nye nettsider!

Vi har lansert nye nettsider! Se hva som er nytt her.

I mars fikk Novotek ny grafisk profil, med planlagt implementering i løpet av 2021. I dag ble de nye nettsidene for Novotek Group, Sverige, Danmark og Norge lansert. Nettsidene for resten av Novotek-gruppen vil være klare i løpet av høsten. 

PC-skjermer viser Novoteks nye nettsider

– Det er veldig gøy at vi endelig kan dele resultatet med våre kunder og samarbeidspartnere, sier Tina Markeseth, digital markedsfører for Novotek Norge. 

Siden mars har hun samarbeidet med Novoteks markedsavdelinger på tvers av landegrensene. Resultatet er nye, moderne nettsider som gjenspeiler Novoteks visuelle identitet. De tre fokusområdene «Connect», «Digitalize» og «Optimize» beskriver hva Novotek leverer: Å koble sammen systemer, utstyr og mennesker, digitalisere produksjonen og optimalisere driften.

– Det aller meste er helt nytt, både tekst, bilder og selvsagt utformingen. Målet er at det skal bli tydeligere å se hva vi leverer, forteller hun.

Bedre brukervennlighet

Med et bredt produktspekter var hovedfokuset å gjøre nettsiden mer brukervennlig. Den todelte menystrukturen gjør at brukeren enkelt kan navigere seg fra løsning til produkt, og dermed ikke trenger å ha kjennskap til produktnavnene.

Menynavigasjon på Novteks nye nettsider

– Det skal være enkelt for både nye og eksisterende kunder å finne informasjonen de trenger. Nettsiden skal ikke bare presentere produktene vi leverer, men også vise vår kompetanse om løsningen bak. Lurer du på hva DataOps er så finner du det hos oss, forklarer Tina. 

Dette er også bakgrunnen for den nye kategorien «Insights». Her publiseres lengre artikler om automasjon og industriell digitalisering. Alt fra enkel ordliste for forkortelser og uttrykk, til guide for å benytte industriell data bedre. Fremover vil nettsiden oppdateres ytterligere med flere insights, produktbrosjyrer, kundehistorier og nyheter. 

– Selv om vi har lansert er vi på ingen måte ferdige. Nettsiden er dynamisk, og vi skal fortsette å publisere innhold som vi tror vil komme leserne våre til nytte, avslutter Tina. 

Flere nyheter