Produktoppdatering

Se hva som er nytt i OPC Router 4.26

Ny versjon av OPC Router er nå tilgjengelig! Med oppdateringen kommer blant annet støtte for Docker-plattform, forbedret styring og utvidet Plug-in. 

OPC Router 4.26

Forbedre din OPC-plattform med den nyeste versjonen fra Inray! Med ny Docker-teknologi kommer OPC Router med en rekke nye fordeler. Se alt som er nytt i versjon 4.26 her. 

Nye funksjoner i OPC Router 4.26

Docker

OPC Router støtter nå den mye brukte Docker-plattformen. Dette sørger for at du kan betjene OPC Router på en ressursbesparende og plattformuavhengig måte, også on edge. Ved behov kan du få hjelp til å sette opp Docker, uavhengig av operativsystem, direkte fra OPC Router-konfigurasjonen. 

Docker, eller Docker-teknologi, er en åpen kildekode-teknologi som brukes til å utvikle, distribuere og kjøre applikasjoner. Les mer om Docker-teknologi her.

Forbedret styring

Du har nå mulighet til å administrere flere OPC Router-prosjekter i ett enkelt brukergrensesnitt via én oversiktlig meny. I tillegg sørger ny brukerkontroll for at flere forskjellige brukere kan konfigureres. 

Fjerntilgang for Windows-installasjoner kan nå aktiveres for OPC 4.26. En Docker-fjerntilgang er aktivert som standard. 

Utvidet Plug-in

«InfluxDB2 / Cloud» utvider den eksisterende InfluxDB Plug-In’en. Dette betyr at tilkoblinger nå også kan gjøres til InfluxDB2-forekomster og InfluxDB Cloud. 

Tilgjengelige tips, triks og tutorials

Å komme i gang med OPC Router her aldri vært enklere! Når du starter OPC Router finner du nå en samling med tips, triks og tutorials for å komme i gang med programvaren.

OPC Router 4.26 Welcome Page

Bedre hjelp

Hjelpe-sidene til OPC Router er fullstendig revidert og optimalisert. Du finner nå omfattende emner for både introduksjon av OPC Router, samt en kunnskapsdatabase med en samling av de viktigste spørsmålene. 

Er du interessert i OPC Router? Kontakt oss, så hjelper vi deg komme i gang! 

Flere nyheter