Produktoppdatering

Se hva som er nytt i HighByte Intelligence Hub 2.2

Enda en stor oppdatering fra HighByte! Intelligence Hub 2.2 kommer med mange nye connectors og kraftige funksjoner som forbedrer analysemulighetene, spesielt for batch- og prosessproduksjon. 

HighByte Intelligence Hub 2.0

Nyeste versjon av HighByte Intelligence Hub gjør det lettere enn noensinne å utnytte historiske data for analyse. Med ny OSIsoft PI AF SDK connector kan du enkelt trekke ut og publisere data i PI System, og få mer verdi ut av historiske prosessdata. I tillegg kommer HighByte Intelligence Hub 2.2 med flere tilkoblingsmuligheter, inkludert toveis connectors for InfluxDB og Oracle Database, samt forbedret OPC UA-tilkobling. Versjonen kommer også med støtte for CSV Outputs og Security Assertion Markup Language (SAML). Se detaljer om alle nye funksjoner nedenfor.  

Versjon 2.2 inkluderer en oppdatert versjon av Log4j. Av sikkerhetsmessige årsaker anbefaler derfor HighByte alle kunder å oppgradere til versjon 2.2.

Vil du vite mer om HighByte Intelligence Hub? Se våre produktsider.

PI System

Ny PI connector bruker OSIsoft PI AF SDK til å koble til, lese og skrive til PI System. Connector’en støtter lesing av raw points, aggregates, event frames og assets. Den støtter også skriving av HighByte Intelligence Hub forekomster til PI Points eller som Elements and Templates direkte til Asset Framework. 

InfluxDB

Ny InfluxDB connector støtter lesing av InfluxDB ved å bruke Flux query language, i tillegg til å skrive modellert data inn i InfluxDB. InfluxDB tags er også støttet, som gjør det mulig for kunder å strukturere InfluxDB data med ISA-95 hierarkiet. 

Oracle Database

Oracle er nå en førsteklasses tilkobling, i likhet med SQL Server, PostgeSQL og MySQL. Connector’en støtter lesing og skriving til Oracle Database, i tillegg til å tilkalle lagrede prosedyrer. Den nye Oracle Database connector’en gjør det mulig å koble til både MES og ERP-systemer, og lese/skrive data til disse systemene. 

CSV Outputs

Ny CSV output gjør det mulig for kunder å enkelt sende ut modellert data som en CSV fil for å bekrefte at flow’en fungerer. I tillegg kan man sende modellert data til nye AI og Machine Learning plattformer for trening. I dette tilfellet er trening og sanntidsdata-flows i HighByte Intelligence Hub ulike, men begge bruker samme standardiserte datamodell. Dette er en av fordelene med datamodellering on egde!

Security Assertion Markup Language (SAML)

HighByte Intelligence Hub støtter nå integrasjon med tredjeparts identitetsleverandører ved bruk av Security Assertion Markup Language (SAML). Dette gjør det mulig for kundene å kontrollere påloggingsinformasjon og brukerroller i applikasjoner som Active Directory, Okta eller PingID. HighByte Intelligence Hub autentiserer deretter brukere gjennom tredjeparts IdP, og begrenser hva brukeren kan gjøre i Intelligence Hub’en avhengig av tildelt rolle.

OPC UA Subscriptions

Denne versjonen forbedrer OPC UA tilkobling til å inkludere støtte for OPC UA Subscriptions. Dette gjør det enklere og mer effektivt å koble til ressursbegrensede OPC UA-servere som PLS’er.

Forbedret Array Expansion

Én enkelt HighByte Intelligence Hub-forekomst kan nå legge inn en rekke data (for eksempel SQL-rader), transformere hver rad gjennom forekomsten, og sende ut en transformert array ved å bruke den nye innstillingen for Instance Mode. I tidligere utgivelser krevde denne typen transformasjon en underordnet instans/modellhierarki.

MQTT Topics

HighByte Intelligence Hub 2.2 inkluderer en ny «Include Topic» innstilling til MQTT input, som lar kunder fange emnenavnet og bruke det i intance expressions. Dette brukes ofte når MQTT topic namespace inkluderer ISA-95-hierarki som kreves i upstream-systemer. 

Breakup Arrays

MQTT og Sparkplug outputs er forbedret med ny «Breakup Arrays»-funksjon, som lar arrays av data (for eksempel SQL-rader) bli output som individuelle publiseringer. Kombinert med dynamiske outputs, tillater dette tilkoblinger å dele en array inn i forskjellige publiseringer på ulike topics. 

Vil du vite mer om HighByte Intelligence Hub 2.2?

Highbyte inviterer til release webinar 13. januar 2022. I webinaret vil du få en teknisk demonstrasjon av Intelligence Hub, og lære mer om de nye funksjonene. Tre use cases vil også presenteres. 

Flere nyheter