Produktoppdatering

Proficy Historian 2022 er nå tilgjengelig

Nå kan du få tilgang til de mange nye funksjonene og kraftige ytelsesforbedringene i Proficy Historian 2022! 

13. januar ble GE Digital’s Proficy Historian 2022 tilgjengelig. I en pressemelding forteller GE Digital følgende om den nyeste versjonen av prosessdatabasen: 

Proficy Historian 2022 kommer med blant annet forbedret systemadministrasjon og tilkobling, ny Asset Model assosiert med historian-data og betydelig forbedring i sikkerhet og kryptering. Den nye versjonen har også forbedret systemadministrasjonen med en enkelt administrator på tvers av Proficy-porteføljen. Dette gir mulighet til å administrere flere systemer fra samme sted.

«GE Digital har gjort betydelige fremskritt med Proficy Historian 2022. Med funksjoner som desentralisert datainnsamling, god håndtering av store datavolum, skalerbarhet både lokalt, i hybrid sky og sky, samt ekstern administrasjon og en OPC UA-server, er Proficy Historian nå et av de ledende historian-produktene på markedet.» forteller Joe Perino, Principal Analyst, LNS Research. 

Proficy Historian 2022

En sentralisert samlekonfigurasjon i Proficy Historian 2022 lar bedrifter bruke eksterne data collectors for å redusere vedlikeholdskostnader og nedetid. Denne forenklede bedriftsomfattende styringen gjør Proficy Historian til den beste løsningen på markedet for distribuert datainnsamling. Dette gjelder blant annet store vannverk, olje- og gassindustrien, kraft og energi og produksjonsbedrifter med flere anlegg. I tillegg gir det horisontal skalerbarhet, slik at alle brukere har tilgang til alle data i en sentral «enterprise»-historian. 

Brukes hos tusenvis av selskaper over hele verden

Proficy Historian passer produksjonsbedrifter i alle størrelser, innen alle typer bransjer. Ved hjelp av den kraftige prosessdatabasen oppnådde tre virksomheter følgende resultater:

  • Et globalt, kjemisk selskap benyttet Proficy Historian til å lage et industrielt datalager på tvers av fabrikkene for bedre oversikt og innsikt. Resultatet ble en kapasitetsøkning på 20%. 
  • Et stort strømovervåkings- og diagnostikksenter reduserte uplanlagt nedetid med 5%, og IT-infrastrukturkostnader med 20%. Dette ga flere titalls millioner i kostnadsbesparelser i løpet av bare ett år.
  • Et ledende industrigasselskap reduserte kostnadene ved å konsolidere til én historian, og fjernet med dette mer enn 100 servere.

«Digital transformasjon starter med data», sier Richard Kenedi, daglig leder for GE Digital Manufacturing and Digital Plant Software. «Selskaper lager enorme mengder data som, når de settes i kontekst, åpner døren for operasjonell transformasjon som muliggjør smartere operasjoner. Proficy Historian 2022 gir høy ytelse og bedriftsomfattende dataadministrasjon som lar industribedrifter gjøre kontinuerlige forbedringer med kontekstuell dataanalyse på tvers av virksomheten».

Dette er nytt i Proficy Historian 2022

  • Enklere implementering i bedrifter i alle slags størrelser
  • Enda raskere datainnsamling
  • Forbedret brukergrensesnitt og enklere styring
  • Tilgang til data i kontekst
  • Bedre visualisering
  • Mulighet til å lage spesialtilpassede analyser
  • Bedre kryptering og sikkerhet

Vil du vite mer om Proficy Historian? Trykk på knappen nedenfor for å se detaljer om alle de nye funksjonene i Proficy Historian 2022 (på norsk).

Flere nyheter