Produktoppdatering

Øk produktiviteten og få bedre kontroll med iFIX 2022

iFIX 2022 er tilgjengelig! Se alt som er nytt her.

iFIX 2022

Reduser «time-to-solution» og forbedre «the connected worker» med iFIX HMI/SCADA 2022. Nye funksjoner og ytelsesforbedringer inkluderer blant annet støtte for utstyrsvariabilitet, forenklet browsing av PLS- og kontrollsystemer, raskere oppdateringer og forbedret skalering. Støtte for skyinfrastruktur reduserer maskinvarekostnader, sentraliserer driften og forenkler ekstern tilgang. 

iFIX er en del av Proficy-familien til GE Digital, og brukes i tusenvis av industrielle organisasjoner over hele verden. Se våre iFIX-produktsider her

Dette er nytt i iFIX 2022

Reduser «time-to-solution»
 • Forbedret modellering (substitusjon og uttrykksstøtte) for å støtte utstyrsvariabilitet.
 • Forenklet browsing av PLS og kontrollsystemer via OPC UA og IGS.
 • Redusert oppdateringstid med Quick Installer.
 • Forenklet autentiseringsadministrasjon og forbedret sikkerhet (SSO, Nested AD groups).
Reduser kostnader
 • Pakkeløsningen iFIX Complete er tilgjengelig for små og mellomstore HMI/SCADA-implementeringer, og kommer med ubegrenset antall klienter.
 • Reduserte maskinvarekostnader gjennom skyinfrastruktur (Azure VM, AWS VM og hybrid sky).
 • Forbedret skalering – kan nå skaleres opptil 64 000 tags per datatype (AI, AO, etc.).
Forbedre «the connected worker»
 • Bygg iFIX-bilder én gang, og bruk dem igjen på samme utstyrstype.
 • Sentraliserte operasjoner og forenklet ekstern tilgang med skyinfrastruktur.
Proficy iFIX

Sentralisert, web-basert konfigurasjonsmiljø

iFIX’s Object Orientation er et sentralisert, web-basert konfigurasjonsmiljø, hvor brukerne raskt kan koble til strukturerte datakilder. Bla gjennom «PLC asset hierarchy» for å finne PLS’er og andre IGS- og OPC UA-datakilder. Lag objekter, modellmaler som tanker og pumper, forekomster av objekter og PDB-koder. Web-basert, strukturert «database manager» brukes for å visualisere iFIX-bilder og grafiske objekter. Du kan redusere konfigurasjonen ved å lage tagger automatisk i iFIX og Proficy Historian. 

Få tilgang til, og administrer data fra alle iFIX-noder på tvers av nettverket fra én enkelt nettleser ved å bruke sikre digitale sertifikater for å sikre tillit mellom web-klient og SCADA-servere. Flere HMI/SCADA-utviklere kan jobbe samtidig med samme prosjekt fra nettleseren.

Maler for prosessindustri og forhånds-
definerte High Performance HMI-objekter

iFIX kommer med prøvesystemer tilpasset et utvalg bransjer (vann og avløp, næringsmiddel, legemiddel, kjemi og kraft og energi). I tillegg finner man forhåndsdefinerte objekter og maler designet med High Performance HMI-prinsipper. Benytt ISA-standardfunksjoner som High Performance HMI Dynamos, «alarm shelving» og modellbasert visualisering for redusert utviklingstid og forbedret operatørrespons. 

Oversikt når du trenger det

Med et bredt utvalgt HTML5-kompatible klienter, som Proficy Webspace og Proficy Operations Hub, kan iFIX-skjermer levere informasjon når som helst og hvor som helst, via PC, nettbrett eller smarttelefon. 

Redusert risiko med «secure-by-design»-teknologi

iFIX benytter åpne og sikre standarder som OPC UA, digitale sertifikater og web tokens for trygg distribusjon. Sikkerhetsrisikoen reduseres ytterligere med ACL-tillatelser på filer, delt minne og registerinnstillinger. Automatiske meldinger gir info om oppdateringer og andre forbedringer. GE Digital’s Secure Deployment Guide gir anbefalinger om beste praksis.

Du kan oppnå

 • Reduser tid og kostnader brukt på utvikling og distribusjon med Object Orientation, et sentralisert, web-basert konfigurasjonsmiljø.
 • Få raskere operatørrespons med moderne skjermer, sentralisert visualisering og ISA 18.2 alarmhåndtering.
 • Få bedre situasjonsforståelse og reduser feilsøkingstid med High Performance HMI og kontekstdrevet navigasjon basert på modellstruktur.
 • Forenkle produksjonen for OEM, systemintegrator og sluttbruker med prosjekter som er enkle å lage, fleksible, utvidbare og repeterbare.
 • Reduser vedlikeholdstid og sammenhengende kostnader med nettbasert konfigurasjon. 
 • Sikre dataflyten i forsyningskjeden med «secure-by-design» standardbasert kommunikasjon. 
 • Sikre pålitelighet og reduser nedetid med innebygd SCADA-redundans.

Lær mer om iFIX 2022, og se nye funksjoner og ytelsesforbedringer i GE Digital’s Proficy Launch webinarserie. Se webinaret her.

Vil du vite mer om iFIX HMI/SCADA? Besøk våre produktsider, eller kontakt oss for mer informasjon.

Flere nyheter