Produktoppdatering

Ny serie kompakte kontrollere fra Emerson: PACSystems RSTi-EP CPE200

Emerson presenterer PACSystems RSTi-EP CPE200, en ny serie kompakte kontrollere som kombinerer liten størrelse med høy ytelse. 

Emerson kontroller

PACSystems RSTi-EP CPE200-kontrollere kommer med åpen kommunikasjon og programmering, og innebygde «secure-by-design»-funksjoner for cybersikkerhet. I en liten, kompakt pakke leveres samme kraftige funksjoner som Emersons større kontrollere, PACSystems RXi3, så du trenger verken å ofre produktivitet eller ytelse. 

PACSystems RSTi-EP CPE200

Åpen kommunikasjon

Industrien blir stadig mer sammenkoblet, og fleksibel kommunikasjon er viktigere enn noensinne. RSTi-EP CPE200 kompaktkontrollerserien kommer med innebygd åpen kommunikasjon, slik at du enkelt kan koble til et bredt utvalg tredjepartsenheter. Kontrolleren kommer blant annet med I/O-nettverksmuligheter, opptil 3 Gigabyte Ethernet-porter og støtte for de fleste populære kommunikasjonsprotokoller, inkludert:

  • PROFINET
  • OPC UA
  • Modbus/TPC
  • DNP3
  • SRTP Client/Server
  • EDG

Enkel programmering og styring

Emerson RSTi-EP CPE200-kontrollerne støtter både tradisjonelle IEC 61131-språk og C, et av de mest brukervennlige programmeringsspråkene. Dette gjør det raskere og enklere å skrive og kjøre algoritmer. 

Både styring og oppdateringer kan gjøres uten å koble til en ekstern PC. Du kan lagre alle programdata og innstillinger på et SD-kort, og bruke disse for å distribuere standardiserte innstillinger på tvers at et sett med maskiner eller utstyr. Oppdateringer kan gjøres via USB.

Siden PACSystems RSTi-EP CPE200 kontrollerne har samme runtime som de eksisterende RX3i-kontrollerne, kan du utnytte dine eksisterende applikasjonsbiblioteker. 

 Cybersikkerhet «Out-of-the-Box»

Industrielle kontrollere er konstante mål for cybertrusler. Med Achilles Level 2-sertifisering er kontrollerserien utviklet for å være «Secure-by-Design». Dette inkluderer teknologier som Trusted Platform-moduler, som forhindrer at farlig programvare og uautoriserte operativsystemer kjører på kontrolleren. Krypterte firmware-oppdateringer gjøres fra én sikker, sentral plassering. 

Vil du vite mer om PACSystems RSTi-EP CPE200? Besøk Emerson sine nettsider, eller last ned produktbladet nedenfor.

Nedlastninger
Flere nyheter