Nyhet

Ny ROB-EX-konsulent med på teamet

Med økt interesse for produksjonsplanleggeren ROB-EX Scheduler, hadde vi behov vi en ny konsulent. Bli kjent med Robert!

Portrett Robert Fredenfeldt Lind

Robert Fredenfeldt Lind er 35 år, og har bachelorutdanninger i økonomi og informasjonssystemer og IT-ledelse. Bak seg har han tre års erfaring med implementering og oppsett av ERP-systemet Microsoft Dynamics NAV, samt opplæring av kunder i systemet. I tillegg har han jobbet med regnskap, og har med seg god selgererfaring.

– Jeg har erfaring fra en tilsvarende konsulentstilling, og har jobbet som selger i flere år. Det har gitt meg ferdigheter jeg vil ta med meg videre som konsulent for ROB-EX, forteller Robert.

Robert begynte i stillingen hos Novotek i starten av mai. Oppstartsfasen byr på hektiske dager på kontoret, med mye nytt.

– Jeg startet nettopp, så akkurat nå går tiden med på å sette seg inn i ROB-EX, og lære alle funksjonene. Jeg har ikke jobbet med Rob-EX tidligere, men har lært mye allerede de første dagene. Det er både utfordrende og gøy, forteller han.

Som konsulent skal Robert både selge, supportere og ha opplæring i produksjonsplanleggeren ROB-EX Scheduler. ROB-EX er et planleggingsverktøy spesielt utviklet for produksjonsbedrifter.

– Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med salg og support, og treffe både eksisterende og nye kunder. Det blir spennende dager fremover, avslutter han.

Vi ønsker Robert velkommen til Novotek!

Flere nyheter