Event

Novotek feirer 35 år!

I slutten av september tok vi turen til Malmø for et forsinket 35-års jubileum. Her fikk vi møte både kjente og nye kollegaer og samarbeidspartnere på tvers av landegrensene. 

Gruppebilde: Novotek 35 år

Endelig kunne vi samles igjen! Foto: Thomas Hedemann

Et år forsinket kunne vi endelig feire 35-års jubileet til Novotek! Etter to år med restriksjoner var gleden stor over å få møte våre kollegaer fra andre Novotek-land ansikt-til-ansikt, – for mange for første gang.  

Nærmere 150 Novotek-ansatte fra 10 land var med på feiringen. I tillegg fikk vi besøk fra våre samarbeidspartnere i GE Digital og AUVESY-MDT, som hadde tatt turen hele veien fra USA. 

Kreativitet og innovasjon var temaet for 35-års jubileet, og helgen var fullpakket med både faglig innhold og hyggelige aktiviteter. Det inkluderte blant annet foredrag, workshops og dagstur til København, før lørdagskvelden ble avsluttet med gallamiddag og feststemning. 

Novotek Norge

Novotek Norge: Line, Khoa, Bjørn Inge, Vidar, Jerker, Petter, Tina, Gunnar og Thomas.
Foto: Thomas Hedemann.

Nå er vi tilbake på kontoret med ny inspirasjon, som vi tror vil komme våre kunder godt til nytte. En ting er sikkert: Det skjer mye spennende i bransjen for tiden.

Vi takker for en fantastisk feiring, og gleder oss allerede til neste jubileum om fire år!

Flere nyheter