Produktoppdatering

Få bedre datatilgang med Proficy Historian 2022

Markedets kraftigste prosessdatabase blir enda kraftigere. Proficy Historian 2022 kommer med flere nye funksjoner for bedre innsamling, kontekstualisering og visualisering av data.

Proficy Historian 2022

Hver dag samler anlegget ditt inn nyttige data. Etter hvert som datamengden blir større økes belastningen på systemet, og fører til dårligere respons. Dette er en vanlig utfordring i anlegg som benytter systemer som ikke er beregnet for store mengder prosessdata. Hvordan kan du få bedre datatilgang og sikre at nyttige data ikke går tapt? 

Ved å velge en prosessdatabase i stedet for en vanlig relasjonsdatabase får du et system som kan vokse i takt med den økende datamengden. Proficy Historian fra GE Digital er designet for å håndtere store mengder høyoppløselige prosessdata med overlegen ytelse. Sammenlignet med relasjonsdatabaser er Proficy Historian opptil 1000 ganger raskere på lesing og skriving, og 100 ganger bedre på komprimering. Dette gjør at belastningen på nettverket blir mindre, og du kan ha årevis med høyoppløselige data tilgjengelige. Store & Forward-teknologi sikrer deg mot datatap.

Serverrom, illustrasjon for Proficy Historian.

Proficy Historian
Proficy Historian er en åpen prosessdatabase som kan samle inn data fra mange ulike datakilder. All data lagres på ett sted, og gjøres lett tilgjengelig for andre applikasjoner og tredjepartssystemer som Excel og bedriftssystemer. Prosessdatabasen er svært skalerbar, med 100 til 100 millioner tags, og kan benyttes «plant wide» på tvers av anlegget, eller «enterprise wide» over flere anlegg. 

Nå lanseres Proficy Historian 2022, – med et bredt utvalg nye funksjoner og ytelsesforbedringer for enda bedre innsamling, lagring og distribusjon av prosessdata. 

Dette er nytt i Proficy Historian 2022

Enkel implementering i virksomheter av alle størrelser

Fra små, lokale anlegg til systemer på enterprise-nivå. Nye ytelsesforbedringer støtter implementering av systemer i stor skala. Proficy Historian kan nå skaleres fra 100 til 100 millioner tags, og passer produksjonsbedrifter i alle størrelser. Antall tags bestemmer prisen, så du betaler kun for det du trenger.

Enda raskere datainnsamling

Proficy Historian 2022 kommer med betydelige forbedringer i datainnsamling, og kan håndtere 150 000 verdier i sekundet via én enkelt collector, og en million verdier i sekundet per server. Data kan hentes fra tusenvis av datakilder, og rådata-spørringer har nå over 10x bedre ytelse. 

Forbedret brukergrensesnitt og enklere styring

Moderne, HTML5-basert administrator-brukergrensesnitt på tvers av hele Proficy-porteføljen gir mulighet for å konfigurere flere systemer fra én enkel enhet. Administratorverktøy er redesignet for mer effektiv administrasjon og konfigurasjon.

Proficy Historian 2022 brukergrensesnitt
Få data i kontekst

Asset Model Service gir deg tilgang til Historian-data i kontekst. Med kontekst kan data enklere gjøres om til informasjon, og du kan utnytte dine dataverdier bedre. 

Bedre visualisering

Delta query mode forenkler visualisering og analyse av måledata ved å returnere delta over en periode, i stedet for ved slutten av en periode. Håndterer også tilbakestilling av teller.

Lag spesialtilpassede analyser

Ved å legge til Python Scripts som interagerer med Proficy Historian (lese/skrive), er det nå enklere å lage spesialtilpassede analyser. Du benytter Python Editor og biblioteker etter eget behov.

Bedre kryptering og sikkerhet

Historian Local Security UAA er nå tilgjengelig. I tillegg er det støtte for IPSEC-kryptering av remote collector trafikk over nettverk. Dette eliminerer behovet for kompliserte VPN-tunneler. 

Proficy Operations Hub for enda bedre datatilgang

Benytt Proficy Historian sammen med Proficy Operations Hub for bedre datavisualisering, og kombiner data fra ulike kilder og lokasjoner for trending og analyse. Proficy Operations Hub 2022 kommer med flere trendrelaterte forbedringer. 

Proficy Historian 2022 Operations Hub
Nedlastninger

Interessert i Proficy Historian 2022?

Ta kontakt ved spørsmål eller interesse, så hjelper vi deg!

Kontakt oss
Flere nyheter