Produktoppdatering

Dette er nytt i CIMPLICITY 2022

24. februar kunngjorde GE Digital at HMI/SCADA-programvaren CIMPLICITY 2022 er tilgjengelig. I en pressemelding forteller de dette om den nyeste versjonen: 

CIMPLICITY er en nøye utprøvd, «secure-by-design» automasjonsplattform for klient/server-visualisering og kontroll, – fra hver enkelt maskin til store anlegg over hele verden. Løsningen hjelper industribedrifter og anlegg administrere operasjoner, levere raskere respons, redusere kostnader, forbedre sikkerheten og øke lønnsomheten. CIMPLICITY er en del av Proficy-familien, og er basert på flere tiår med forskning og utvikling i samarbeid med GE’s forskningssenter og ISA (International Society of Automation).

«Vår kontinuerlige investering i utviklingen av CIMPLICITY gir resultater for kundene. CIMPLICITY er en «best-in-class» HMI/SCADA-løsning for industribedrifter, og kan være grunnlaget for digital transformasjon og sirkularitet», sier Richard Kenedi, General Manager for GE Digital’s Manufacturing and Digital Plant business. 

The Connected Worker

CIMPLICITY 2022 handler om «the connected worker». Forbedret brukervennlighet, bedre alarmvisualisering, fleksibel Python-skripting og tilgang til analyse via SCADA-data og Python-biblioteker forbedrer koblingen mellom intelligente systemer og personell. I tillegg gir 2022-versjonen mulighet for distribusjon både lokalt, i sky eller i en hybrid skyarkitektur for å redusere infrastruktur og vedlikeholdskostnader. Løsningen kan skaleres fra små anlegg, til globale bedrifter på Enterprise-nivå. 

Visualisering av funksjonene i CIMPLICITY 2022

De nye Python-funksjonene gjør tilpasning enklere. For eksempel kan Machine Learning utnyttes for optimalisering, hvor raskere konfigurasjon og mindre kompleksitet gjør analyse mer tilgjengelig. Dette kan brukes for å støtte kontinuerlig forbedring som å redusere kostnader, forbedre kvalitet og vedlikeholde en mer konsistent produksjon. 

CIMPLICITY 2022 er en ideell løsning for industribedrifter som bygger eksterne driftssentre, som kraft og energi, vannverk, infrastruktur som jernbane og motorvei og produksjonsbedrifter med flere lokasjoner. Fordi CIMPLICITY kan håndtere store prosjekter med færre servere, minimeres vedlikeholdstid og kostnader knyttet til distribusjonsklienter. Programvaren forbedrer tilkobling, sikkerhet og pålitelighet på tvers av hele organisasjonen. 

Benyttes i tusenvis av anlegg over hele verden

CIMPLICITY benyttes i store anlegg globalt, med gode resultater. Her er eksempler på hva bilindustrien og andre produksjonsselskaper har oppnådd: 

 • GE Digital har over 40 000 brukere i bilindustrien, inkludert åtte av de største, markedsledende produsentene. Disse selskapene oppnådde 70% reduksjon i vedlikeholdstrening, 2-6% økning i utstyrstilgjengelighet og 10-15% økning i produktivitet med CIMPLICITY.

 • Rübig GmbH er global leverandør av plasmanitreringssystemer for stålproduksjon. Med CIMPLICITY oppnådde de større effektivitet med fjerntilgang og online diagnostikk, samt brukervennlige sanntidsoperatørskjermer.

 • Mekerot, Israels nasjonale vannselskap, oppnådde høy tilgjengelighet og praktisk talt ingen nedetid ved hjelp av tilkoblet kontroll med CIMPLICITY.

 • Kraftverk som jobber med GE Gas Powers gassturbinflåte, drar nytte av CIMPLICITY’s innovative brukergrensesnitt og pålitelige sanntidsovervåkning.

Nye funksjoner

 • Forbedret brukervennlighet
 • Bedre alarmvisualisering
 • Forbedret Python-skripting
 • Tilgang til analyse via SCADA-data og Python-biblioteker
 • Distribusjon både lokalt, i sky eller i hybrid sky. Støtte for skyinfrastruktur inkluderer Microsoft Azure og Amazon Web Services (AWS)
 • Bedre skalerbarhet: Fra små anlegg til globalt Enterprise-nivå
 • Forbedret enkelt-server: Ingen distribusjonsklienter sørger for at vedlikehold og kostnader minimeres
 • Raskere time-to-value med utvidede Rapid Application Development (RAD)-verktøy
 • Forbedret tilkobling, sikkerhet og pålitelighet gjennom hele operasjonen

Vil du vite mer om CIMPLICITY 2022? Besøk våre produktsider her, eller kontakt oss for mer informasjon. 

Flere nyheter