Nyhet

AUVESY-MDT lanserer octoplant

En helt ny programvare fra AUVESY-MDT er tilgjengelig! octoplant kombinerer backup, versjonskontroll og cyber security for hele produksjonsanlegget. 

octoplant

I januar fusjonerte AUVESY og MDT Software. De to markedsledende selskapene har til sammen 47 år ekspertise innen programvarer for industriell automasjon, og fortalte i pressemeldingen hvordan de fremover vil fokusere på å utvikle felles produkter.

19. april lanserte AUVESY-MDT sitt første produkt, octoplant, som kombinerer funksjoner fra versiondog og AutoSave. 

Eksisterende versiondog-kunder vil fremdeles beholde sine versiondog-lisenser, med programvareoppdateringer som tidligere. For nye kunder tar octoplant over for versiondog.

Få full kontroll med octoplant

octoplant er en modulbasert programvareplattform som kombinerer backup og versjonskontroll av automasjons-software med cyber security. Plattformen består av åtte ulike funksjonssett tilpasset industrielle behov, som beskytter mot produksjonsstans og datatap, og øker cybersikkerheten.

octoplant funksjoner

Via ulike dashbord får du oversikt og informasjon om hendelser i systemet, slik at du raskt kan ta avgjørende beslutninger ved systemfeil eller produksjonsstopp. I tillegg til nåværende status, har du også tilgang til versjonshistorikk med alle konfigurasjoner, slik at du kan se hvilke endringer som er gjort, når de er gjort, og hvorfor. Tidligere versjoner kan gjenopprettes med et tastetrykk, – både ved nedetid og cyberangrep.

octoplant dashbord

«octoplant gir maksimal pålitelighet, minimal nedetid og høye kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Programvaren er en viktig milepæl for utviklingen av digital styring av utstyr og programvare for industribedrifter», sier Dr. Tim Weckerle, konsernsjef i AUVESY-MDT. 

Tilpasset dine behov

octoplant er leverandøruavhengig, og kan benyttes med alt ditt automasjons-software for en omfattende oversikt. Automatisk backup kan gjøres på én enkelt enhet, eller hele anlegg med flere tusen enheter, sensorer, maskinvare- og programvarekomponenter.

Programvaren er tilgjengelig som abonnementsmodell. Velg mellom Core, Plus og Premium.

octoplant core, plus og premium

«octoplant skiller seg ut fordi programvaren har størst kompatibilitet, på tvers av både produsenter og enheter. Sammenlignbare løsninger dekker kun individuelle maskiner eller deler av et anlegg, som PLS’er og HMI/SCADA-systemer. octoplant omfatter alle elementene i anlegget, og lager en optimal kobling mellom OT og IT, som gjør at bedrifter kan nå et nytt nivå innen Business Intelligence og cybersikkerhet», forklarer Stefan Jesse, Group COO hos AUVESY-MDT.

Vil du vite mer om octoplant? Besøk våre produktsider, eller ta kontakt med oss for å lære mer om plattformen.

Flere nyheter