Nyhet

2022 Gartner: GE Digital anerkjennes som ledende leverandør og Proficy Smart Factory får topplassering

I en pressemelding 3. juni, kunngjorde GE Digital sine plasseringer i 2022 Gartner «Magic Quadrant for Manufacturing Executions Systems» og «Critical Capabilites for Manufacturing Executions Systems».

Gartner anerkjenner GE Digital som ledende leverandør

Gartner 2022: GE Digital anerkjent som leder

I Magic Quadrant-rapporten ble GE Digital anerkjent som ledende leverandør med sin Proficy Smart Factory (MES) – programvare. Rapporten baseres på nøyaktig, faktabasert forskning i spesifikke markeder, og gir en bred oversikt over de ulike leverandørenes posisjon i markeder med høy vekst og tydelig leverandørdifferensiering. 

Leverandørene posisjoneres ut ifra disse fire kategoriene:

  • Leder
  • Utfordrer
  • Visjonær
  • Nisjeaktør

GE Digital ble posisjonert som «leder» basert på spesifikke kriterier som analyserte selskapets helhetlige visjon og gjennomføringsevne. Les Magic Quadrant-rapporten.

«Det er en stor ære å bli utnevnt til en leder i Gartner Magic Quadrant for MES», sier Richard Kenedi, General Manager for GE Digital’s Manufacturing and Digital Plant business. «Vi tror denne viktige anerkjennelsen er en bekreftelse på vår evne til å levere resultater som forbedrer effektivitet og kvalitet, og reduserer vrak til produksjonsbedrifter over hele verden. Dette uavhengig av bransje, bedriftens størrelse, budsjett og hvor langt de har kommet i den digitale transformasjonen». 

Proficy Smart Factory (MES) får topplassering

Gartner 2022: GE Digital's score i Critical Capabilities-rapport

I tillegg scoret GE Digital blant de to beste leverandørene av 19 i Critical Capabilites for Manufacturing Execution Systems. I rapporten måler Gartner fire brukstilfeller av MES-systemer.

GE Digital’s score i de fire brukstilfellene:

  • Kontinuerlig prosessproduksjon: 4.06 / 5.00
  • Kompleks Discrete Manufacturing: 3.98 / 5.00
  • Batch/Repetitive Flow Manufacturing: 4.00 / 5.00
  • Strengt regulerte industrier: 4.08 / 5.00

«Smart Manufacturing-initiativer endrer fokuset til produksjonsbedrifter fra intern, fabrikkspesifikk funksjonalitet, til mer «end-to-end»-løsninger. Dette endrer MES fra anleggsovervåkning, til en intelligent kilde for tilgang til viktig data, både for hele selskapet og forsyningskjeden», sier Rick Franzosa og Christian Hestermann, forfatterne bak Gartner Critical Capabilites for Manufacturing Execution Systems.

Flere nyheter