Illustrasjon Connect

Start din digitale reise med å koble dine produksjonsenheter med andre maskiner, prosesser og mennesker. Ved å sammenkoble ulike deler av virksomheten og driften, kan data gjøres enklere tilgjengelig på tvers av organisasjonen.

Uavhengig om du sender data til sky, eller rundt i anlegg eller fabrikk, er sikkerhetsaspektet kritisk og må utformes i løsningene allerede fra start.

Tilkoblinger er gradvis under mindre tilsyn. Dette gjør det avgjørende for tilkoblingslaget å ta vare på kvalitet, gyldighet og forberedelse av data. Dataoperasjoner, kalt DataOps, er en ny datahåndteringsstrategi. Denne administrerer dataens livssyklus på tvers av IT- og OT-lag, og bryter datasiloer mellom applikasjoner.

Med vår smidige DataOps-tilnærming til å designe, implementere og vedlikeholde distribuert dataarkitektur, hjelper vi deg med å sikre at din data kan brukes fleksibelt og effektivt. Med enkel tilgang til riktig data kan du oppnå positive bedriftsresultater for din produksjon. 

Mer om Connect
Introduksjon til industriell data

Start din digitale transformasjon med å utvikle en effektiv og fremtidssikker strategi for industriell data.

Les vår guide om hvordan man kan forbedre koblinger og datahåndtering, fra fabrikkgulv til effektiv analyse.

Åpne PDF
The End of Silos

Lær mer om hvordan industriell tilkobling, ny IIoT-teknologi og digitale prosesser tar samarbeid og innovasjon til et nytt nivå.

I denne PDF’en kan du lese om Connected Machines, Efficient Communications og Smarter Operations.

Åpne PDF
Koble systemene dine til egde

 

Lær mer om hvordan det å koble bedriftssystemer til produksjonsutstyr forbedrer utførelsen. Du vil se viktigheten av datamodellering og kontekstualisering mens systemarkitekturen moderniseres med KEPServerEX og HighByte Intelligence Hub.

Se presentasjonen