Nyhet

Kristian er vår nye utvikler

Bli bedre kjent med Kristian Hassel, Novoteks nye Application Engineer.

Portrett av Kristian Hassel.

Økt oppdragsmengde førte til behov for en utvidelse av Novoteks tekniske avdeling. Nyeste utvikler på teamet er Kristian Hassel.

Kristian er 24 år gammel, og bosatt i Porsgrunn. Han fullførte en bachelorgrad i frontend og mobilutvikling ved Westerdals (senere Høyskolen Kristiania), sommeren 2020. Gjennom utdanningen har han erfaring fra flere store prosjekter, blant annet bacheloroppgaven, hvor han designet og utviklet en nettbutikk. I tiden mellom endt utdanning og oppstart hos Novotek, drev Kristian sitt eget enkeltmannsforetak hvor han tok småjobber innen webutvikling for mindre bedrifter lokalt i Porsgrunn. Han har erfaring innen både JavaScript, Swift og TypeScript med rammeverk som React.

I stillingen som Applications Engineer konfigurerer og utvikler Kristian applikasjoner fra GE Digital’s Proficy-familie, som Plant Applications, Historian og Operations Hub. I tillegg utvikler han widgets til applikasjonene. 

– En widget kan være alt fra en graf til et komplekst alarmsystem, forklarer Kristian. 

Variert arbeidsdag

Kristian begynte i stillingen som Applications Engineer hos Novotek i starten av august. Arbeidsdagene kan variere fra å jobbe med data som skal hentes fra en database, til å konfigurere layout og brukeropplevelse i en applikasjon. 

– Variasjonen i arbeid er det jeg liker best med jobben, forteller han.

Med et bredt spekter av ulike oppgaver har lærekurven vært bratt. Kristian kan fortelle at oppgavene til tider er utfordrende, men at han har god hjelp i resten av det tekniske teamet.

– Gjengen har tatt meg godt imot, og jeg har alltid noen som er villig til å hjelpe hvis jeg sitter fast. Og så er det selvsagt gøy når man klarer å løse en vanskelig oppgave, avslutter Kristian. 

Vi ønsker Kristian velkommen til Novotek!

Flere nyheter