Optimize illustrasjon

Sammenkoblinger mellom systemer, maskiner og utstyr, prosessmodeller og riktig data. Med dette kan du identifisere produksjonen, og få oversikt over produksjonsflyten og eventuelle flaskehalser. Benytt innsikten til å optimalisere alle aspekter av bedriftens operasjoner.

Enten det gjelder en maskin i en Machine Learning-applikasjon, eller en komplett materialflyt i en planleggingsløsning er den grunnleggende metodikken den samme: Å analysere relevante data.

Ved å bruke alle typer analyse, inkludert AI og Machine learning, kan du bygge nye strategier. Fra produksjonsplanlegging og preventiv vedlikeholdsmodell til digitale tvillinger, – mulighetene er mange.

Mer om Optimize
Skjern Paper bruker AI for å forbedre produktkvaliteten og redusere avfall

Med mål om å oppnå høy kvalitetskontroll i produksjonsprosessen, valgte Skjern Paper GE Digital’s Proficy CSense, levert av Novotek. Programvaren gir avansert industriell analyse som kan forutsi fremtidige ressurser og prosessytelse.

Åpne PDF
Bærekraftig energivekst med operativ effektivitet

Les hvordan Vattenfall forbereder seg for bærekraftig energivekst ved å nå operativ effektivitet med TingWorx og Novotek. Med behov for å skalere opp og lage et solid grunnlag for fremtidige integrasjoner med andre applikasjoner, var implementeringen av en sentralisert plattform avgjørende.

Åpne PDF
Machine Learning og Analytics

I dag betyr det å være konkurransedyktig å utvikle seg videre ved hjelp av Machine Learning og Analytics.

I dette webinaret vil du lære om hvordan reisen til suksess ikke krever at prosessingeniører må være Data Scientists.

Se webinaret