Optimize illustrasjon

Sammenkoblinger mellom systemer, maskiner og utstyr, prosessmodeller og riktig data. Med dette kan du identifisere produksjonen, og få oversikt over produksjonsflyten og eventuelle flaskehalser. Benytt innsikten til å optimalisere alle aspekter av bedriftens operasjoner.

Enten det gjelder en maskin i en Machine Learning-applikasjon, eller en komplett materialflyt i en planleggingsløsning er den grunnleggende metodikken den samme: Å analysere relevante data.

Ved å bruke alle typer analyse, inkludert AI og Machine learning, kan du bygge nye strategier. Fra produksjonsplanlegging og preventiv vedlikeholdsmodell til digitale tvillinger, – mulighetene er mange.

Mer om Optimize
Skjern Paper bruker AI for å forbedre produktkvaliteten og redusere avfall

Skjern Paper

Med mål om å oppnå høy kvalitetskontroll i produksjonsprosessen, valgte Skjern Paper GE Digital’s Proficy CSense, levert av Novotek. Programvaren gir avansert industriell analyse som kan forutsi fremtidige ressurser og prosessytelse.

Åpne PDF (ny side)
Real Time KPI Visibility and Dashboards for Proficy MES Users

Real Time KPI Visibility & Dashboards

Oppnå sentrale, eksterne og mobile operasjoner.

Lær om “out-of-the-box” innhold for Proficy Plant Applications-brukere i Proficy Operations Hub. Se hvordan du kan konfigurere en OEE-side på mindre enn fem minutter. Få riktig informasjon hvor og når du trenger den.

Se webinaret (ny side)
Machine Learning and Predictive Analytics Guidebook for Engineers

Machine Learning og Analytics Guidebook

I dag innebærer det å holde seg konkurransedyktig å ta del i en digital transformasjon, inkludert Machine Learning og prediktiv analyse. Ikke bare kan industrielle organisasjoner utnytte IoT-mulighetene, optimere driften og øke lønnsomheten, – å engasjere seg i de nyeste teknologiene bidrar også til å tiltrekke og beholde de beste talentene.

Last ned guideboken (ny side)