Ønsker du jobb i Novotek? Vi vil være et givende sted å jobbe. Bedriftskulturen kan oppsummeres med våre kjerneverdier: CARE. CARE er et akronym som står for kompetent, smidig, pålitelig og entusiastisk. Ordene beskriver klimaet vi ønsker å være preget av, både internt og sammen med våre kunder.

Competent

Grunnlaget til Novotek er vår høye kompetanse med spesialister innen industriell IT og digitalisering, med kunnskapen som trengs for å møte våre kunders behov.

Agile

Helt siden vår oppstart har vi operert i områder innen industriell IT, digitalisering og automasjon. Vi var pionerer, og har siden hatt en ledende stilling i disse områdene.

Reliable

Våre kunder legger ofte de viktigste delene av sin produksjon i våre hender, derfor er det viktig for oss å være en pålitelig samarbeidspartner. Vi tar ansvar og passer på hverandre, både kollegaer og kunder. Slik skaper vi tilliten og arbeidsgleden vi trenger for å oppnå gode resultater.

Enthusiastic

Vi har et stort engasjement for vår jobb i Novotek, noe som driver oss til å levere enda bedre tjenester og løsninger.

Ledige stillinger

Selger Industri 4.0 –
Enterprise Edge to Cloud Solutions

Er du interessert i smarte løsninger, IoT og digitalisering? Vi ser etter en ny selger til teamet vårt! Som vår Industri 4.0-selger vil du være med på å skape fremtidens smarte anlegg og fabrikker.