Nyhet

Novotek blir distributør for HighByte

Som distributør for HighByte leverer vi nå Intelligence Hub: En sikker DataOps-løsning laget for OT-personell og automasjonsteam.

HighByte Intelligence Hub infografikk

HighByte Intelligence Hub er den første industrielle DataOps-løsningen laget spesielt for OT og automasjonsteam. Det er disse som kjenner produksjonsmiljøet, og har de beste forutsetningene for å modellere data på riktig måte.

Løsningen er bygd for at produksjonsbedrifter skal kunne koble, kontekstualisere, modellere og distribuere data på en sikker måte. Data kan sendes til systemer både internt i bedriften og til skybaserte løsninger. Dette gjøres helt uten kode. HighByte Intelligence Hub støtter blant annet OPC UA, MQTT, SparkplugB, REST og SQL.

Når HighByte Intelligence Hub er satt opp lokalt, vil det være svært enkelt og tidsbesparende for IT-personell å hente inn data som allerede er strukturert og objektbasert.

HighByte er et amerikansk firma som holder til i Portland, Maine. Grunnleggerne av HighByte er de samme som i sin tid startet Kepware.

Release av HighByte Intelligence Hub 1.4

HighByte produktoppdatering

Intelligence Hub 1.4 kommer med nye funksjoner for enda mer optimalisert datainnsamling.Versjon 1.4 støtter komplekse datasett med flere verdier, et større spekter av ulike datakilder, forbedret dataflyt og flere sikkerhetsfunksjoner.

  • Forbedret dataflyt – «Flows» kan nå ha flere innganger og utganger og støtter trigging av «flows» på dødbånd.
  • Støtte for «arrays» – Alle koblinger støtter nå «arrays» for innganger og utganger. Expressions støtter nå indeksering, søking, modifisering og bygging av «arrays».
  • Forbedret SQL support – SQL-innganger kan returnere flere datarader, og SQL-utganger støtter automatisk tabelloppretning. Det er også lagt til støtte for logging av SQL-utganger som JSON, batch-skriving på SQL-utganger, og støtte for stored procedure outputs.
  • Enklere «mapping» av data – For å gjøre «mapping» av data enda enklere, er det nå mulig å se data schemes i «referance browser».

Dette er bare noen av de mange funksjonene lagt til i Intelligence Hub 1.4. Les mer på HighByte sine sider her.

Flere nyheter