Digitalize

Innen industri og produksjon har styring, arbeidsflyt, prosedyrer og prosesser gjennomgått kontinuerlige forbedringer over mange år. 

Automatisering av disse prosessene ved hjelp av digitalisering er å ta det et steg videre. Nå kan dataflyten bli overvåket, kontrollert, dokumentert og optimalisert, – noe som tar produktiviteten til et nytt nivå. 

Ved å digitalisere kan du blant annet tilføre verdi til komplekse ressurser, muliggjøre nye tjenester og finjustere industrielle prosesser. Sporing, automasjon, OEE og rapportering er blant mange funksjoner som er en naturlig del av en digital transformasjon. Ved å benytte digitale verktøy og arbeidsprinsipper kan du nå operasjonell toppkvalitet. Er du klar for digitalisering? 

Mer om Digitalize
Modern HMI/SCADA Guidebook for Efficient Operations

Moderne HMI/SCADA-systemer kan hjelpe deg redusere driftskostnader, vedlikeholde et høyt servicenivå, overholde reguleringer og forbedre effektiviteten til operatører. Få et detaljert overblikk av teknologien og utforsk tipsene i Modern HMI/SCADA Guidebook for Efficient Operations.

Åpne PDF
Webinar: Industri 4.0

 

Bli med i en produksjonsbedrift for en dag, og opplev hvordan digitalisering påvirker mennesker daglig i et næringsmiddelanlegg.

Lytt til to kunder om deres digitale transformasjonsreise, og bli overbevist om at hver riktige endring er verdt all tiden og energien som er brukt.

Se webinaret
Er du en SCADA superhelt?

Få et inntrykk om hvordan det er å møte dagens digitaliseringsutfordringer med spillet SCADA Superhero!

Hold kostnadene nede ved å styre vannforsyningen effektivt. Unngå uplanlagt nedetid fra feilende pumper, balanser elektrisitetskostnadene og gjør innbyggerne glade.

Spill SCADA Superhero