Digitalize

Innen industri og produksjon har styring, arbeidsflyt, prosedyrer og prosesser gjennomgått kontinuerlige forbedringer over mange år. 

Automatisering av disse prosessene ved hjelp av digitalisering er å ta det et steg videre. Nå kan dataflyten bli overvåket, kontrollert, dokumentert og optimalisert, – noe som tar produktiviteten til et nytt nivå. 

Ved å digitalisere kan du blant annet tilføre verdi til komplekse ressurser, muliggjøre nye tjenester og finjustere industrielle prosesser. Sporing, automasjon, OEE og rapportering er blant mange funksjoner som er en naturlig del av en digital transformasjon. Ved å benytte digitale verktøy og arbeidsprinsipper kan du nå operasjonell toppkvalitet. Er du klar for digitalisering? 

Mer om Digitalize
Explore Proficy 2022

Proficy 2022

Lær om nye funksjoner og store forbedringer på tvers av hele Proficy-familien.

  • iFIX 2022 (6.8)
  • CIMPLICITY 2022 (11.5)
  • Plant Applications 2022 (9.0)
  • Proficy Historian 2022 (10.0)
  • Proficy Operations Hub 2022 (2.5)
  • Og mer – totalt 10 nye produkter
Se webinarserien (ny side)
Resilience achieved through digital production scheduling

Produksjonsplanlegging

Med Covid-19-pandemien har produksjonsbedrifter blitt svært bevisste på behovet for motstands-dyktighet, – det vil si evnen til å tilpasse seg både ytre og indre utfordringer og endringer.

Les mer (ny side)
Industrial DataOps Maturity Model

Industrial DataOps Maturity Model

Etter hvert som selskaper tilpasser Industri 4.0-teknologier, begynner mange med høye visjoner, men veldig grunnleggende innledende prosjekter. Industrial DataOps Maturity Model hjelper deg med å lære hvor du er på din industrielle datareise.

Åpne PDF (ny side)